Clipe grele pentru fiul Luminiţei Anghel. SALVAREA, chemată de urgenţă la el acasă

David Puşcas, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel, a chemat salvarea zilele trecute, după ce s-a simţit foarte rău. Tânărul pare tot mai afectat de scandalurile cu artista, spun apropiaţii, care sunt chiar îngrijoraţi pentru el.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 07:16
Clipe grele pentru fiul Luminiţei Anghel. SALVAREA, chemată de urgenţă la el acasă

David Puşcaş s-a tot plans in ultima vreme ca se simte slabit, n-are pofta de mancare si nici nu reuseste sa doarma noptile. Cauza e, se pare, o mica drepresie ce are legatura cu scandalul dintre el si mama lui, Luminita, scrie wowbiz.ro.

Cei doi se cearta de cateva luni si nu par sa-si doreasca sa ingroape securea razboiului. Apropiatii lui David sunt ingrijorati mai ales ca nu o data s-a intamplat ca Salvarea sa vin acasa la el.

„David e in depresie. Plange, doarme numai cu somnifere, e abatut si sufera ingrozitor ca nu reuseste sa aiba o relatie normala cu mama lui. El nu are pe nimeni, doar pe ea. Duminica noapte a chemat Salvarea acasa pentru ca era slabit, I se incetosase privirea si nu putea sa se ridice din pat. Avea stari de ameteala, ii venea sa verse, desi nu mancase mai nimic de cateva zile. Medicii i-au facut o injectie si l-au pus pe picioare cat de cat. Nu e de joaca. Noi, prietenii, l-am ajutat cu ce am putut… dar depresia, suferinta, gandurile nu i le putem lua”, sustin surse din anturajul lui David.

Contactat telefonic, fiul infiat de Luminita Anghel nu a dorit sa dea detalii: „Ma simt mai bine acum. Nu comentez”, ne-a spus David.