Costi Ioniţă, experienţe SF cu maşinile electrice: „Au directă conexiune cu satelitul. Să mă lase activiştii că-s green. E aer destul, bate crivăţul”

Aflat în Los Angeles, Costi Ioniţă a avut nevoie să închirieze de câteva ori maşini electrice. Experienţa a fost una dezamăgitoare, dacă nu de-a dreptul SF, pentru artist, care s-a trezit că, în anumite zone ale oraşului, maşina se oprea din senin.

10 apr. 2022, 00:14
Costi Ioniţă, experienţe SF cu maşinile electrice: „Au directă conexiune cu satelitul. Să mă lase activiştii că-s green. E aer destul, bate crivăţul”

Artistul le-a atras atenţia urmăritorilor lui de pe reţelele sociale că maşinile electrice sunt urmărite din satelit şi au anumite cipuri, astfel încât sunt foarte bine controlate, şi nu de către şofer. Costi Ioniţă mai spune că nu este cazul să achiziţionezi o astfel de maşină din dorinţa de a nu polua, singurul lor avantaj fiind că sunt comode.

Artistul susţine că nici argumentul că nu poluează nu este convingător, întrucât bateriile pe care merg aceste maşini generează noxe.

Motivul pentru care Costi Ioniţă nu recomandă maşinile electrice

Este incredibil ceea ce o să vă spun astăzi, zici că face parte dintr-un scenariu de film, apocaliptic sau SF, sau de teoria conspiraţiei. Dar nicidecum, chiar asta mi s-a întâmplat mie. Am închiriat zilele acestea în Los Angeles, California, câteva vehicule electrice. Şi ce credeţi? În anumite zone, aceste vehicule s-au oprit.

Citeste si Costi Ioniță şi iubita cu 23 de ani mai tânără decât el s-au despărţit! Motivul banal pentru care şi-au spus „Adio!”

Zic: Ce Dumnezeu? Să se oprească în bulevard mare, zonă publică? După care să aflu că, de fapt, sunt anumite zone limitate din satelit, din GPS, în care, dacă nu faci parte din respectivul trip sau n-ai un permis, nu ai voie să intri. Şi atunci vreau să vă atrag atenţia asupra acestor vehicule de generaţie nouă, cei care vreţi să vă luaţi pe considerentul că nu mai poluăm, nu, dacă vreţi să vă luaţi, vă luaţi pentru că sunt comode. Procesul de fabricaţie a bateriei cu care sunt dotate maşinile electrice generează foarte multe noxe.

Într-un fel sau altul, e mare vrăjeală şi cu maşinile astea electrice. Când îi văd pe activişti că vai, sunt green, lăsaţi-ne cu prostiile astea că e aer destul, bate vântul, bate crivăţul. Au directă conexiune cu satelitul, pot fi limitate în anumite zone, au nişte cipuri„, a atras atenţia Costi Ioniţă pe reţelele de socializare.

@costi♬ Epic Motivational – StereojamMusic

Citeste si Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă. Cum a decurs prima întâlnire: „Eram intimidată de un adult care avea succes”