Clipe îngrozitoare pentru Emily Burghelea! Blondina a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare: „Trebuie să îmi revin repede”

Emily Burghelea simte că a ajuns la capătul puterilor. Aceasta se confruntă cu o serie de probleme, iar iubita influenceriță se simte total copleșită. Aceasta trebuie să se redreseze rapid, deoarece este nevoită să se ocupe singură de cei doi copii.

23 mart. 2023, 11:10
Clipe îngrozitoare pentru Emily Burghelea! Blondina a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare: „Trebuie să îmi revin repede”

Emily Burghelea este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România. Pe lângă viața profesională împlinită, blondina are și o familie extrem de reușită, pe care mulți ar putea fi invidioși. Aceasta s-a căsătorit în anul 2021 cu bărbatul visurilor ei, cu care are acum 2 copii. Amedeea este fetița în vârstă de un an și zece luni, iar tabloul a fost întregit de băiețelul rnăscut recent. Emily nu s-a plâns niciodată de greutățile cu care se confruntă de când a devenit mămică, dar acest lucru nu înseamna că vedeta online nu trece și prin momete în care simte că cedează.

Citește și: Emily Burghelea și-a făcut bagajele. Cum a reacționat soțul ei: „Gata, ne despărțim!”

De mai multe zile, soțul acesteia are probleme de sănătate și nu de simte deloc bine. Andrei a dezvăluit pe rețelele de socializare că este a doua oară în ultima lună când este răpus de răceală. Acesta nici nu se poate ridica din pat, așa că Emily a fost nevoită să îi aducă medicamente și să îl ajute pe acesta să se conecteze la o perfuzie.

„Merg să îi iau pastile lui Andrei. Iar nu am putut să scot mașina din parcare. Sunt în taxi.”, a scris Emily cu câteva ore în urmă pe contul ei de Instagram.

Și soțul acesteia a împărtășit constant cu fanii de pe rețelele de socializare starea lui, explicând că este foarte afectat de problema cu care se confruntă.

„Febră și frisoane… Perfuzia salvatoare. Trebuie să îmi revin repede. Perfuzia este cu vitamina C”, le-a mărturisit și Andrei urmăritorilor săi pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea a ajuns în pragul disperării

Dat fiind că bărbatul se simte extreordinar de rău nu o mai poate ajuta pe Emily Burghelea cu treburile casei și cu cei doi copii care au nevoie de foarte multă atenție. Așadar, totul a picat pe umerii blondinei, care trebuie să reușească să facă față situației. Aceasta nu este prima problemă de care are parte în ultima perioadă. Recent, Amedeea a dezvoltat o formă de gelozie față de mezinul familiei, pe care Emily a fost nevoită să o rezolve cu tact și grijă.

Nu este de mirare că după toate aceste situații neplăcute Emily Burghelea a ajuns în pragul disperării. Blondina se simte copleșită de greutățile pe care trebuie să le poarte pe umeri, așa că a izbucnit în plâns. Andrei a postat pe Instagram un clip în care blondina este plânsă, iar rimelul este împrăștiat pe fața acesteia.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns din nou la spital. Blondina riscă să ajungă pe masa de operație: ”Oficial am 5 diagnostice probabile”