Emily Burghelea și-a făcut bagajele. Cum a reacționat soțul ei: „Gata, ne despărțim!”

Emily Burghelea și-a făcut bagajele. Vedeta și soțul ei, Andrei, formează unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite cupluri din showbiz, iar pe rețelele de socializare, cei doi se bucură de o comunitate impresionantă de fani.

16 feb. 2023, 09:29
Emily Burghelea și-a făcut bagajele. Cum a reacționat soțul ei: „Gata, ne despărțim!”
Emily Burghelea și-a făcut bagajele

Emily Burghelea și-a făcut bagajele. Recent, cei doi și-au surprins fanii cu ultima postare, pe care chiar Andrei a făcut-o publică, asta pentru că bărbatul a surprins-o pe soția lui cu bagajele făcute, întrebând-o imediat dacă pleacă de acasă.

Emily Burghelea și-a făcut bagajele

Blondina i-a oferit imediat un răspuns, spunându-i că se desparte de el, însă fanii au răsuflat ușurați când și-au dat seama că a fost doar o glumă între cei doi.

„Andrei: Gata iubire, pleci? Pleci înapoi la Constanța?

Emily: Ne despărțim! Doamne ferește!

Andrei: Iei și amândoi copiii, să dorm și eu liniștit.

Emily: Să dorm eu cu amândoi?

Andrei: Da, la Constanța”, a fost discuția dintre cei doi soți, pe Instagram.

Citește și: Emily Burghelea le arată fanilor săi cum arată corpul ei, la fix o zi după naștere

Emily Burghelea riscă să ajungă pe masa de operație

La scurt timp după naștere, Emily Burghelea a început să se simtă rău, însă a crezut că este ceva normal și a pus totul pe seama ”febrei laptelui”.

Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și în cele din urmă a ajuns de urgență la spital cu dureri cumplite în partea dreapta a abdomenului.

Vedeta a fost supusă unor investigații, iar medicii au luat în calcul inclusiv apendicita. „O durere acută în partea dreapta, în zona apendicelui… Oficial am 5 diagnostice probabile, nimic sigur…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Momentan nu se știe cu exactitate ce are Emily, însă soțul vedetei a transmis recent, că ar putea să ajungă pe masa de operație. Potrivit bărbatului, unul dintre doctori ar fi programat-o la o intervenție chirurgicală, dar a fost anulată.

Rămânem calmi până aflăm ce are Emily Burghelea. O doare foarte rău în partea dreaptă și a avut până acum 4 diagnostice diferite și a avut o operație de apendicită programată de un medic și anulată de un alt medic. Mai facem o analiză să vedem dacă mai aflăm vreun diagnostic. Încerc pe cât pot să o fac să zâmbească. Îi este greu fără copii. Are dureri din ce în ce mai mari (…)”, a scris Andrei, soțul lui Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.