Clipe teribile pentru un mare luptător. Toţi fanii îi sunt alături

Luptătorul Dwayne "The Rock" Johnson trece prin momente grele şi mari emoţii, după ce a aflat că mama şi verişoara lui au suferit un cumplit accident de circulaţie.

11 aug. 2014, 07:52

Lina Fanene, verişoara luptătorului Dwayne „The Rock” Johnson şi, totodată, una dintre tinerele promiţătoare din WWE, şi mama acestuia, Ata Johnson, au fost implicate într-un teribil accident de circulaţie, provocat de o femeie beată, care conducea cu permisul suspendat şi rula cu viteză, fiind urmărită de poliţie.

Lina a suferit o ruptură de claviculă, în timp ce mama lui Dwayne, aflată la volan, a suferit răni multiple, care nu îi pun însă viaţa în pericol.

Mama şi verişoara mea, Lina Fanene, au fost implicate într-un accident. Prima mea reacţie a fost să-l găsesc pe cel care a făcut asta şi să le fac foarte mult rău. Dar apoi îţi dai seama că cel mai important lucru e că familia a supravieţuit şi că ne putem îmbrăţişa strâns acum. Îmbrăţişează-ţi şi tu familia strâns astăzi şi fii recunoscător că poţi să te uiţi în ochii rudelor şi să le spui . Accidentele provocate de şoferi beţi pot fi prevenite 100%„, a postat Dwayne „The Rock” Johnson, pe Facebook.