Clipul care a rupt milioane de inimi. Un câine poliţist ieşit la pensie plânge la reîntâlnirea cu stăpânul VIDEO

Moment emoționant, devenit viral pe rețelele sociale. Ciobănescul german Wangwang, un câine polițist în vârstă de opt ani, a plâns de bucurie când și-a văzut stăpânul, pentru prima dată de la pensionarea patrupedului, în iunie 2019.

12 ian. 2021, 11:27
Clipul care a rupt milioane de inimi. Un câine poliţist ieşit la pensie plânge la reîntâlnirea cu stăpânul VIDEO

Imagini de la reuniunea celor doi, om şi câine poliţist, au fost distribuite de Poliția din Xichuan pe Douyin, versiunea chineză a TikTok. Ofițerul poate fi văzut cum îl cheamă pe animal, din afara casei sale şi, realizând cine este, câinele extrem de emoționat se repede pe ușa din față și îi sare în brațe.

Wangwang a lucrat la punctele de control, pentru a asigura securitatea în provincia Henan, potrivit unilad.co.uk. Ciobănescul german de opt ani a fost adoptat după ce a fost pensionat în iunie 2019, după care el şi stăpânul său au fost separați după ani de muncă împreună.

Citeşte şi PETIŢIE ONLINE. Salvaţi-l pe Aldo, câinele poliţist intrat în depresie după pensionarea stăpânului. Sunt deja peste 20.000 de semnături

Luna trecută, omul legii a decis să îi facă o vizită surpriză prietenului său mai vechi, fost câine poliţist, în timp ce patrula într-un cartier de lângă casa lui Wangwang. Reacţiile celor care au văzut videoclipul au fost şi ele pline de emoţie. „Câinele plânge. Câinii sunt tovarăși loiali, vă rog să îl tratați bine!”, ”Poți să realizezi cât de mult îi lipsește lui Wangwang stăpânul”, sunt câteva dintre comentarii.

Unii oameni s-au întrebat de ce lui Wangwang, fost câine poliţist, nu i s-a permis să rămână cu fostul partener din poliţie, animalul fiind în mod evident extrem de ataşat de acesta. ”În general, câinii de poliție sunt bine hrăniți la centrul de antrenament, dar ofițerii noștri nu și-au putut dedica timpul pentru a se juca sau a face exerciții cu câinii pensionaţi. Vor fi mai bine îngrijiți într-o familie adecvată, decât să stea în centrul de instruire”, a fost răspunsul poliţiei Xichuan la aceste întrebări.