Clipul care i-a fermecat pe internauți! Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic

Câinilor le place să fie înconjurați de oameni și să primească afecțiune, așa cum și ei oferă la rândul lor.

22 ian. 2021, 17:56
Clipul care i-a fermecat pe internauți! Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic

Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic

Un clip video apărut pe internet i-a fermecat pe utilizatori și a devenit viral la scurt timp. Un cățel din rasa Golden Retriver, pe nume Sporty, a mers cu stăpânii la magazin și a așteptat să primească afecțiune de la un manechin.

S-a întâmplat într-un magazin din Chicago. Sporty, în timp ce ținea lesa în gură, a încercat tot posibilul să îi atragă atenția manechiunului din plastic și să fie mângăiat.

Ceea ce nu știa Sporty e că manechinele sunt lipsite de viață. A încercat în fel și chip să se bucure de o mângâiere, dar nu a reușit.

În cele din urmă, s-a convins că doar stăpânul său e capabil să-l alinte, așa că s-a îndreptat spre el să obțină ce-și dorea.

Imaginile haioase au fost postate pe pagina de Instagram a cățelului și zeci de mii de persoane le-au apreciat.

Revedere emoționantă! Și-a regăsit câinele, la șapte ani de la dispariție. Incredibil cum a reacționat patrupedul

Spre deosebire de Sporty, un alt cățel a avut parte de toată afecțiunea din lume, după ce s-a reîntâlnit cu stăpâna sa, după șapte ani în care au stat despărțiți.

Cele mai prețioase momente din viața unui câine sunt cele pe care le petrece alături de stăpânii săi. Un patruped, pe nume Honey, a dispărut de acasă în urmă cu șapte ani și a trăit în tot acest timp pe stradă, departe de familie.

Recent, Honey a fost dus într-un adăpost din San Antonio, Texas. Câinele fusese microcipat și în felul acesta personalul de la serviciile de îngrijire a animalelor din oraș au putut să-i contacteze pe proprietari și să-i anunțe că îl au pe Honey.

În momentul în care a aflat, stăpâna s-a îndreptat instant spre adăpostul de câini pentru a-l recupera pe Honey. Momentul revederii dintre cei doi a fost extrem de emoționant. Femeia a izbucnit în lacrimi, iar reacția bucuroasă patrupedului nici nu poate fi descrisă în cuvinte.

Un purtăror de cuvânt de la respectivul adăpost de animale a descris momentul emoționant. „Femeia a început să plângă de bucurie imediat ce l-a văzut, a căzut în genunchi și l-a luat în brațe. A început să îl întrebe dacă își amintea de ea. Câinele era microcipat, iar datorită acestui lucru a putut să se reîntâlnească cu stăpâna, la mai bine de jumătate de deceniu de la dispariție”.