Revedere emoționantă! Și-a regăsit câinele, la șapte ani de la dispariție. Incredibil cum a reacționat patrupedul

Moment extrem de emoționant! Un câine s-a reîntâlnit cu stăpâna sa, după șapte ani în care au stat despărțiți.

07 ian. 2021, 18:24
Revedere emoționantă! Și-a regăsit câinele, la șapte ani de la dispariție. Incredibil cum a reacționat patrupedul

Cele mai prețioase momente din viața unui câine sunt cele pe care le petrece alături de stăpânii săi. Un patruped, pe nume Honey, a dispărut de acasă în urmă cu șapte ani și a trăit în tot acest timp pe stradă, departe de familie.

Recent, Honey a fost dus într-un adăpost din San Antonio, Texas. Câinele fusese microcipat și în felul acesta personalul de la serviciile de îngrijire a animalelor din oraș au putut să-i contacteze pe proprietari și să-i anunțe că îl au pe Honey.

În momentul în care a aflat, stăpâna s-a îndreptat instant spre adăpostul de câini pentru a-l recupera pe Honey. Momentul revederii dintre cei doi a fost extrem de emoționant. Femeia a izbucnit în lacrimi, iar reacția bucuroasă patrupedului nici nu poate fi descrisă în cuvinte.

Un purtăror de cuvânt de la respectivul adăpost de animale a descris momentul emoționant. „Femeia a început să plângă de bucurie imediat ce l-a văzut, a căzut în genunchi și l-a luat în brațe. A început să îl întrebe dacă își amintea de ea. Câinele era microcipat, iar datorită acestui lucru a putut să se reîntâlnească cu stăpâna, la mai bine de jumătate de deceniu de la dispariție”.

Purtătorul de cuvânt a subliniat importanța microcipării animalelor de companie, potrivit Metro.

Citiți și Tot ce trebuie să știi despre rasa de câine care a cucerit internetul. Ogarul Afgan, printre cei mai eleganți, puternici, dar și scumpi câini

Citiți și Câinele erou. A salvat viaţa a patru pacienţi după ce a intrat în flăcări şi a declanşat alarma de incendiu FOTO