Clipul video care a cucerit internetul! Metoda ingenioasă prin care un Golden Retriever își păcălește stăpânul că nu s-a atins de mâncare

Un clip video cu un câine în rasa Golden Retriever, care a găsit o modalitate deșteaptă de a-și păcăli stăpânul, i-a cucerit pe internauți. Filmarea a fost văzută de peste patru milioane de ori pe social media.

26 nov. 2020, 16:53
Clipul video care a cucerit internetul! Metoda ingenioasă prin care un Golden Retriever își păcălește stăpânul că nu s-a atins de mâncare

Reacția genială a unui Golden Retriever i-a cucerit pe toți

Cățelul, care și-a dat seama cum să-și inducă stăpânul în eroare, a fost numit „geniu” de fanii săi de pe internet.

Mulți proprietari partajează clipuri amuzante pe internet cu reacțiile animalelor lor de companie atunci când rămân singuri într-o cameră plină de delicatese. Stăpânii demonstrează cât de bine antrenați și ascultători sunt patrupezii lor. Însă, într-un clip video postat recent un bărbat își arată cățelul cum îl păcălește.

Stăpânul deschide sertarul din bucătărie și scoate o recompensă pe care o lasă pe masă, în fața cățelului. Apoi, îi poruncește Golden Retriever -ului să lase recompensa acolo și să se îndepărteze.

De îndată ce stăpânul iese din cameră, patrupedul înghite gustarea numaidecât, fără să stea pe gânduri.

Pentru a nu-l supăra pe stăpânul său și a-i da de înțeles că e un cățel ascultător, merge la sertar, îl deschide și ia o altă recompensă pe care o pune pe masă, exact în același loc. Bineînțeles, nu uită nici să împingă sertarul înapoi cu capul pentru a nu se da de gol.

Apoi, îl așteată pe stăpân să se întoarcă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Video-ul haios a fost distribuit pe Twitter și a strâns peste patru milioane de vizualizări.

„Este incredibil, îmi place acest câine”, a scris un utilizator, potrivit Mirror.

„Aveam și eu un Golden Retriever care nu avea voie să stea pe canapea. În fiecare dimineață era jos pe podea, dar canapeaua era caldă. Nu l-am prins niciodată stând întins pe ea pentru că se muta mereu când ne auzea că ne îndreptăm spre cameră”, a comentat un alt internaut.

Citește și A intrat în apă pentru a-și scoate cățelușul din fălcile unui aligator. Eforturile bărbatului de a-și salva cel mai bun prieten au fost filmate (VIDEO)