Cloe.ro te învaţă: Cum să alegi lenjeria de pat care te reprezintă

În dungi sau carouri, cu imprimeuri florale sau broderii, lenjeria de pat este de departe accesoriul cel mai important dintr-un dormitor. Modul în care ne aranjăm dormitorul ne defineşte personalitatea. Pentru a vedea cum trebuie aleasă lenjeria optimă pentru dormitor şi care sunt tendinţele în vara aceasta, am stat de vorba cu reprezentantii magazinului www.cloe.ro.

RomaniaTV.net
07 sept. 2015, 15:48
Cloe.ro te învaţă: Cum să alegi lenjeria de pat care te reprezintă

În dungi sau carouri, cu imprimeuri florale sau broderii, lenjeria de pat este de departe accesoriul cel mai important dintr-un dormitor. Modul în care ne aranjăm dormitorul ne defineşte personalitatea. Pentru a vedea cum trebuie aleasă lenjeria optimă pentru dormitor şi care sunt tendinţele în vara aceasta, am stat de vorba cu reprezentantii magazinului www.cloe.ro:

Potrivit specialiştilor, există trei factori care influenţează alegerea lenjeriei care să se încadreze perfect în dormitorul tău şi să creeze o atmosferă plăcută: ţesătura, culoarea şi dimensiunea.

Alese în stil clasic sau contemporan, cu imprimeuri florale sau geometrice, lenjeriile de pat evoluează odată cu moda, însă alegerea se face în funcţie de personalitatea fiecăruia.

Tendinţele verii în materie de lenjerie

Lenjeria de pat trebuie să se potrivească cu designul casei, să fie în armonie cu gama de culori a dormitorului. Astfel, pentru cei care şi-au mobilat casa în stilul high-tech, care este un stil mai rece, se recomandă lenjerie de culoare gri, albastru, violet, maro, negru sau alb.

Lenjerie de Pat – 73 lei

Poze Lenjerie de Pat CR - 02

 Dacă sunteţi romantici incurabili, atunci cu siguranţă că lenjeria de culoare roşie se va potrivi perfect în dormitorul vostru şi vă va crea o bună dispoziţie.

Lenjerie de Pat CARMEN PUDRA

 

Dacă, însă sunteţi un cuplu modern, atunci în design trebuie să fie prezente elemente geometrice cum sunt dungile, cercurile şi patrulaterele. Pentru doamnele care adoră stilul clasic specialiştii recomandă jacardul, broderia şi imprimeurile cu flori.

Lenjerie de Pat – 122 lei

Pentru a crea o atmosferă plăcută în dormitor puteţi utiliza culori precum kiwi, roz, violet sau flori. Dacă vă este teamă să utilizaţi astfel de culori, puteţi alege lenjeriile de pat uni.

Cum să alegi lenjeria perfectă?

Lenjeria de bumbac este o alegerea perfectă! Acesta nu este doar natural, dar şi plăcut la atingere. Cât priveşte bumbacul, acesta este de diferite calități: sunt lenjerii din bumbac simplu cardat, lenjerii creponate a caror intreținere este mai ușoară, sunt lenjerii din ranforce și bumabc-satinat care sunt mai trainice, și jacardul care reprezintă superlativul. Confort și eleganță într-o simplitate naturală.

Cloe.ro: un asortiment bogat şi accesibil

www.cloe.ro , magazin online de lenjerii de pat ieftine, propune cumpărătorilor produse de cea mai înaltă calitate. Cloe.ro vine cu o serie de inovaţii pentru clienţii săi. Astfel, aici veţi putea găsi 20 de categorii de lenjerii de pat, printre care:

Lenjerii de Pat Pucioasa 5D – 147 lei

 

 

Tot la Cloe.ro veti putea completa cosul de cumparaturi cu prosoape și halate de baie, Protectii Saltea, Perne sau Cuverturi de Pat.

Intra pe www.cloe.ro si alege-ti lenjeria perfecta pentru casa ta, la preturi de fabrica!