Cloe.ro: Telefoane mobile, tablete si gadgeturi de top, la SUPER PRETURI

Lista completă cu telefoane, tablete și multe alte gadgeturi la reducere de la Cloe.ro poate fi accesata AICI.

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 09:54
Cloe.ro: Telefoane mobile, tablete si gadgeturi de top, la SUPER PRETURI
În continuare aveți cele mai interesante oferte din cadrul REDUCERILOR la Cloe.ro, din gama IT&C:

Telefoane mobile, www.cloe.ro :

Apple iPhone 6 16GB Space Grey – 3.100 RON

Telefonul iPhone 6 Plus aproape că nu are nevoie de nicio prezentare. Este la reducere în cadrul Mobile Summer Days de la eMAG. Telefonul nu doar că este mai mare, ci și mai bun ca toate modelele precedente. Este mai subțire, mai puternic și remarcabil de eficient energetic.

Samsung Galaxy A7 A700F Gold – 2.000 RON

Primul telefon Samsung cu un corp construit integral din metal, Samsung GALAXY A7 prezinta un design inovator si luxos si un ecran sAMOLED FHD de 5.5 inchi. Veti simti la atingere calitatea premium a corpului neted construit integral de metal.

LG G Flex2 H955 16GB Platinum Silver – 2.500 RON

LG G Flex urmeaza curbura naturala a fetei, sporind calitatea vocii si a sunetului prin reducerea distantei dintre difuzoare si gura sau ureche. Conturul iti permite sa manevrezi mai usor si sa incapa perfect, proiectat cu un design ergonomic si portabil. Camera de 13MP capteaza momentele perfecte cu imagini de noapte stralucitoare si detalii clare, fiind ideal pentru a capta amintiri pe un ecran mare.

Tablete promo, Cloe.ro:

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 Black – 2.100 RON

Afisajul de 4 milioane de pixeli ofera o experienta extraordinara a vizualizarii. Un afisaj mai clar si mai puternic ofera o rezolutie excelenta si o vizualizare mai buna si mai realista. Are un stil clasic cu o nota premium accentuata de finisajele din piele cusuta.

Apple iPad mini Wi-Fi 16GB – 1.170 RON

Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide, camere FaceTime HD si iSight si pana la 10 ore de autonomie a bateriei. Culorile sunt vii si stralucitoare. Textul este afisat cu claritate. Iar ecranul de iPad mini este perfect dimensionat pentru a furniza o experienta la nivelul consacrat de iPad.

 

Nokia Lumia 2520 plus Folie – 1.399 RON

Nokia Lumia 2520 are un ecran IPS LCD de 10.1″, cu o densitate a pixelilor de 218 ppi și rezoluție Full HD. Acesta este protejat de Gorilla Glass 2 și are o vizibilitate îmbunătățită în aer liber.

Procesorul folosit este un Qualcomm Snapdragon cu patru nuclee, la 2.2 GHz. Tableta are 2 GO de memorie RAM și 32 GO spațiu de stocare, ce poate fi extins folosind un card MicroSD.

Dimensiunile tabletei sunt de 168 x 267 x 8.9 mm (Înălțime x Lățime x Grosime). Cântărește 625 grame și are o baterie foarte generoasă, cu o capacitate de 8120 mAh, ce o ajută să reziste mai mult timp decât alte tablete cu Windows.

Gadgeturi la preturi promotionale, www.cloe.ro :

Apple iPod Touch 32GB 5th – 1.400 RON

Exista subtire si usor. Apoi exista subtire si usor asa cum nu s-a mai vazut vreodata. iPod touch are o carcasa noua supersubtire pe care aproape ca nu o simti in mana sau buzunar. Este disponibil in culori atat de distractive, incat e imposibil sa alegi doar una (desi va trebui). Datorita castilor Apple EarPods complet noi, iPod touch suna pe cat de bine arata. Iar snurul iPod touch il face si mai de-nelasat-din-mana.

Ecran Retina de 4 inch

Un ecran mai mare inseamna, ei bine, mai mult din orice. Mai multa muzica, mesaje si site-uri web. Cand e vremea de joaca, degetele tale vor avea mai mult spatiu de explorat. Iar toate lucrurile tale arata uimitor pe ecranul Retina.

Bat Selfie – 54,56 RON

Nu este nevoie sa ai incredere in straini sa iti faca poze. Acum poti face selfie-uri cu monoPro-5. Acest dispozitiv usor mentine smartphone-ul fix, astfel incat poti face fotografii superbe.

Ochelari Stereo Bluetooth – 187,24 RON

Ochelari de vedere, transparenti, fara dioptrie, se conecteaza prin bluetooth la telefon si transmite fara fire sunetul la microcasca. Talk time: 6 hours. standby time:150 hours