Clotilde Armand a început rezilierea contractului cu Romprest și va depune plângere penală împotriva companiei

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a început procedurile de reziliere a contractului pe care instituția îl are cu firma de salubritate Romprest și că va depune plângere penală împotriva companiei.

25 dec. 2020, 09:29
Clotilde Armand a început rezilierea contractului cu Romprest și va depune plângere penală împotriva companiei

Clotilde Armand a început rezilierea contractului cu Romprest.

„Hai să vă explic cum lucrează Mafia în ajunul Crăciunului. Operatorul de servicii de salubrizare a început din nou șantajul și de aseară nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat. A văzut că nu le merge cu facturi ilegale date spre plată către primărie și a decis din nou să lase gunoiul pe stradă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 a anunțat că deja a apelat la serviciile de salubritate ale altei companii, dar că după ce aceasta își face treaba, Romprest vine în zonele curățate și aruncă din nou gunoiul în stradă.

„Eu n-am stat să mă milogesc de acest operator să-și respecte contractul și am început o acțiune de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare. Și ce credeți? Firma respectivă ridică gunoiul iar operatorul de servicii de salubrizare care nu-și respectă contractul aruncă în urma lor alt gunoi. Cu alte cuvinte: acolo unde noi strângem vin alții și aruncă în urma noastră gunoiul. Au început să amenințe și muncitorii. Eu nu sunt deloc impresionată de aceste practici și voi depune la parchet plângeri penale împotriva prestatorului de servicii de salubrizare”, a precizat primarul Sectorului 1.

Citeşte şi: Clotilde Armand continuă lupta cu Romprest chiar și după ce compania a curățat deja străzile Sectorului 1. „Am ales să contractez servicii din afara primăriei”

Clotilde Armand a mai anunțat că va cere Ministerului Mediului să ridice licența firmei Romprest.

„Apoi, voi înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenței pentru prestatorul șantajist. De asemenea, am început procedurilor de reziliere a contractului de salubrizare cu acesta. Dacă Mafia gunoaielor a ales să ne distrugă acest Craciun eu le transmit că au ales foarte prost”, a mai scris edilul.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Înregistrarea integrală de la şedinţa lui Clotilde Armand cu Romprest