Clotilde Armand se plânge că n-are bani de curăţenie în Sectorul 1, dar voia să dea 10 milioane de euro pe gazon, garduri vii şi copaci!

Petre Florin Manole vine cu anunţul zilei. Deputatul PSD dezvăluie că edilul Sectorului 1 a vrut să dea o sumă colosală pentru amenajările din sector.

03 aug. 2021, 18:57
Clotilde Armand se plânge că n-are bani de curăţenie în Sectorul 1, dar voia să dea 10 milioane de euro pe gazon, garduri vii şi copaci!

Clotilde Armand a vrut să risipească 48.000.000 de lei pe arbori și garduri vii. Politicianul PSD spune că din fericire proiectul a picat, având în vedere că toţi consilierii locali ai partidului au votat împotrivă.

Clotilde Armand a vrut să risipească 48.000.000 de lei pe arbori și garduri vii. Anunţul făcut de un deputat PSD

„Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii. Asta lipsea în sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut, investițiile merg superb…

După ce și-a dovedit incompetența în administrație, Armand mai cerea spre distrugere și Parcul Herăstrău și dorea votul consiliului local pentru un buget enorm și absurd. Evident, consilierii locali din Partidul Social Democrat au votat împotrivă. Proiectul a picat. Risipa de bani publici a fost evitată.”, spune Petre Florin Manole.

Primarul sectorului 1 a încheiat contract de servicii de salubrizare cu firma REBU, dar acest lucru este criticat chiar de colegii de alianţă. Ramona Porumb, viceprimarul PNL al sectorului 1, este de părere că locuitorii din sector nu vor face nicio economie la plata gunoiului, aşa cum susţinuse edilul.

Clotilde Aramand a bifat un nou episod în problema gunoaielor din sectorul 1. Luni seara, a semnat un contract de servicii de salubrizare cu firma RER Ecologic Service Bucureşti Rebu SA, firmă care activează şi în Oradea. Aceasta urmează să ridice gunoiul din sector pe perioada stării de alertă, iar edilul dă asigurări că mişcarea pe care a făcut-o este una bună, deoarece „diferența de preț dintre tarifele Romprest și cele RER este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an”.

Colega sa de alianţă, Ramona Porumb, viceprimar PNL la sectorul 1, nu a fost, însă, convinsă de mişcarea bună a edilului. Aceasta susţine că nu poate fi vorba despre nicio economie, o nouă firmă presupunând o cheltuială în plus.

„Recunosc că mie nu-mi iese economia pe care o facem de niciun fel. Sunt aproximativ 13 milioane de lei care se adaugă în această lună la factura Romprestului. Dar nu discutăm despre asta pentru că în vigoare este în continuare contractul cu operatorul actual. Această nouă firmă este o cheltuială suplimentară la bugetul local”, a explicat, la Aleph News, Ramona Porumb.

Citeşte şi: Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare în miez de noapte: „Diferența de preț dintre tarifele Romprest și cele RER este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an”


loading...