Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare în miez de noapte: „Diferența de preț dintre tarifele Romprest și cele RER este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an”

Primarul Sectorului 1 a semnat, luni seară, contractul de salubrizare pentru perioada stării de alertă cu firma RER Ecologic Service Bucureşti Rebu SA, care operează şi în Oradea.

03 aug. 2021, 09:22
Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare în miez de noapte: „Diferența de preț dintre tarifele Romprest și cele RER este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an”

Clotilde Armand contract de salubrizare. Edilul de la 1 spune că este în căutare de „parteneri oneşti”. „După mai multe obstacole și bătălii, am reușit în urmă cu câteva minute să semnez contractul de salubrizare pentru perioada stării de alertă cu firma RER Ecologic Service București Rebu SA. Dacă vrem cu adevărat să facem reformă în România, trebuie să renunțăm la contractele păguboase și să găsim parteneri onești”, a anunţat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare cu o firmă care operează şi în Oradea

Primarul Sectorului 1 spune, despre contractul cu Romprest că a fost „un contract unde mult mai importante au fost interese private decât cele ale cetățenilor din Sectorul 1”. Armand susţine că, în ultimii nouă ani, cetăţenii din sectorul 1 ar fi fost prejudiciaţi de aproximativ 117 milioane de lei de către Romprest.

Altă explicație nu există pentru ședința de îndată din 8.06.2012 în care s-a aprobat o creștere ilegală a tarifelor cu 50%, la doar patru ani de la semnarea contractului și care a generat un prejudiciu pentru cetățeni de peste 117 milioane de lei. Altfel nu se explică votul pe repede înainte din aprilie 2019, care aproba o altă creștere de tarife, vot reluat câteva luni mai târziu pentru că a apărut o eroare materială (!!!) și Romprest avea nevoie de tarife mai mari”, potrivit lui Armand.

Citeste si Imagini-bombă. Clotilde Armand şi soţul, prinşi la locul numărării voturilor de la alegerile locale – EXCLUSIV

Clotilde acuză că, la nici trei săptămâni din momentul depunerii jurământului ca primar, Romprest a decis să lase gunoaiele în stradă ca să o forțeze să aprobe plata unor facturi „nejustificate”.

Diferența de preț dintre tarifele Romprest, în baza unui contract pe 25 de ani, și cele RER, pe perioada stării de alertă, este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an. Bani pe care putem să-i investim în școli, spitale, în parcuri, în spații verzi, străzi, monumente istorice, în viitorul nostru și al copiilor noștri”, mai spune Clotilde Armand.

Citeste si Alina Gorghiu, reacţie dură după ce Virgil Guran a sugerat implicarea serviciilor în alegerile PNL. „Genul acesta de mesaje ne duc în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți”


loading...