Clotilde Armand, acuzată că a fentat carantina la întoarcerea din Franţa. Consilier general al Primăriei Capitalei: „Este dublă impostoare”

Marius Pavel, consilier general al Primăriei Capitalei, o acuză pe Clotilde Armand că a fentat carantina la întoarcerea din Franţa, ţară aflată pe lista roşie.

10 sept. 2021, 17:44

Clotilde Armand, acuzată că a fentat carantina la întoarcerea din Franţa. Consilierul general al Primăriei Capitalei o acuză pe primăriţa de la Sectorul 1 că a ignorat obligativitatea carantinării dupa revenirea din Franța.

Clotilde Armand, acuzată că a fentat carantina la întoarcerea din Franţa

Citeşte şi EXCLUSIV | Gabriela Firea ironizează scandalul dintre Nicuşor Dan şi Clotilde Armand privind parcurile. „Un spectacol grotesc. Nu fac nimic şi dau vina unul pe celălalt”

Conform procedurilor stabilite de autorităţi, cetăţenii nevaccinaţi care vin din zona roşie trebuie să intre în carantină la revenirea în România. Potrivit consilierului general al Capitalei, primarul Armand a venit din Franța, ţară care se află în zona roșie, dar a schimbat avionul la Viena, țară aflată pe lista verde. Cu toate acestea, dacă nu este vaccinată, Clotilde Armand trebuia să intre în carantină la revenirea în România. Primarul ar fi ignorat această măsură stabilită de autorităţi şi ar fi mers la Primăria Sectorului 1.

„Franțuzoiaca de la 1 – #ClotildeArmand – este dublă…#impostoare!

Recent întoarsă de la cel mai mare târg imobiliar din lume de la Cannes, #ClotildeArmand s-a dus azi, 9 septembrie, la Primăria Sector 1, ignorând obligativitatea carantinării. Franța este pe lista roșie, chiar dacă a venit din Viena.

Evident, carantinare se aplică persoanelor care nu sunt vaccinate… Deși, anumite surse spun că nu ar fi vaccinată, o întreb public pe doamna #ClotildeArmand dacă este vaccinată sau nu cu unul dintre vaccinurile împotriva COVID-19 aprobate de a fi folosite pe teritoriul UE?

Deci,

1. #ClotildeArmand încalcă normele legate de obligativitatea carantinării la sosirea dintr-o țară aflată pe lista roșie! Evident, va spune că a venit de la Viena. Corect. Însă, ea a fost la Cannes/Franța!

2. În timp ce investitorii autohtoni sunt blocați, #ClotildeArmand pleacă în Franța să caute investitorii…proprii”, este mesajul transmis de consilierul general al Capitalei.

Citeşte şi Bordea o face praf pe Clotilde Armand pentru dezastrul din Sectorul 1 şi criza gunoaielor: „Miroase a omelette du fromage în tot sectorul! Eu am auzit că ea nu stă acolo!”