EXCLUSIV | Gabriela Firea ironizează scandalul dintre Nicuşor Dan şi Clotilde Armand privind parcurile. „Un spectacol grotesc. Nu fac nimic şi dau vina unul pe celălalt”

Gabriela Firea, senator PSD, a criticat în termeni duri scandalul izbucnit între primarul general Nicuşor Dan şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ce are ca miză administrarea parcului "Regele Mihai I al României" (Herăstrău) şi a parcului Cişmigiu. Fostul edil al Capitalei acuză actuala administraţie că nu se ocupă de problemele cetăţenilor şi pune în scenă un "spectacol grotesc".

10 sept. 2021, 13:43
EXCLUSIV | Gabriela Firea ironizează scandalul dintre Nicuşor Dan şi Clotilde Armand privind parcurile. „Un spectacol grotesc. Nu fac nimic şi dau vina unul pe celălalt”

Fostul primar general Gabriela Firea a declarat, vineri, în direct la România TV, că nu a fost înştiinţată de consilierii locali PSD din Sectorul 1 despre proiectul votat în Consiliul Local prin care parcul Cişmigiu şi parcul Herăstrău ar urma să fie transferate din administrarea Primăriei Capitalei în ce a Primăriei Sectorului 1.

„Fac o presupunere. Colegii mei de la Sectorul 1 au considerat că dacă Nicuşor Dan nu se ocupă de aceste două mari parcuri din Capitală, ar fi o soluţie preluarea la Sectorul 1. Din punctul meu de vedere, e o greşeală pentru că e ştiu faptul că tot ce a preluat Clotilde Armand nu a rezolvat ca problematică. Nu se ocupă de problemele pe care le are în administrare prin fişa postului.

Chiar astăzi, noul primar general a anunţat că nu e de acord cu transferarea parcurilor Herăstrău şi Cişmigiu de la Primăria Capitalei la Primăria Sectorului 1, pe motivul invocat că propria sa colegă de la USR PLUS nu se ocupă de problemele cetăţenilor. Nu va fi în stare nici să se ocupe de aceste parcuri şi îi aduce aminte că are şi o datorie”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Citeşte şi: Exclusiv Gabriela Firea: Niciodată nu a fost aşa mizerie în Bucureşti. Vom strânge şi depune semnăturile necesare demiterii primarului Clotilde Armand

Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan. „Face orice, dar nu spre binele cetăţenilor”

„Asta nu înseamnă că se va ocupa Nicuşor Dan. Am văzut ce face în Bucureşti. Orice, dar nu spre binele cetăţenilor.

Din această luptă PNL, USR PLUS prin reprezentanţi în Bucureşti şi în marile oraşe, au de pierdut tot cetăţenii pentru cei mai mulţi au votat cu dorinţa de a schimba conducerea administrativă PSD, reprezentată şi de mine la Primăria Capitalei, crezând că reziştii împreună cu PNL-iştii vor rezolva peste noapte toate problemele administrative – apă caldă, căldură, dificultate în transportul în comun, vor face şi curăţenie.

Iată că nu fac nimic de 10 luni de când sunt la Primărie şi nici de un an de când sunt la guvernare. Ei dau vina unul pe celălalt. E o nouă modă în politică; Nicuşor pe Clotilde, Clotilde pe Nicuşor, Orban pe Cîţu şi Cîţu pe Orban.

Un spectacol în primul rând grotesc care se desfăşoară în faţa cetăţenilor. Sper ca data viitoare când vor fi alegeri locale, cât şi parlamentare, să nu uităm aceste lucruri ce se întâmplă în Bucureşti şi în ţară”, a precizat Gabriela Firea, senator PSD, la România TV.

Gabriela Firea spulberă coaliţia. „Domnilor imaculați Orban și Barna, nu va luați incompetenții, leneșii și căpuşarii bugetelor acasă?”

„Doamne, Doamne, câtă bătaie de joc la adresa cetăţenilor! Azi, Nicuşor se ceartă cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurătaţe, un pericol public! Domnilor imaculaţi Orban şi Barna, nu va luaţi incompetenţii, leneşii şi căpuşarii bugetelor acasă?

În afara contractelor cu firme de consultanţă pentru prietenii lor, nu fac nimic! Nimic pentru oameni!

Clotilde se laudă că preia la sectorul 1 parcurile care aparţin PMB, iar Nicuşor îi transmite să-şi vadă de parcurile ei şi să nu uite că are şi o datorie!

Reglare de conturi mafiotă, în marea coaliţie de dreapta PNL – USR – Plus, în văzul lumii!! Rusine să vă fie!

Aşa v-ati certat si pe spitale, si au rāmas fārā finantare!

Asa v-ati certat si pe termoficare, si oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā!

Asa v-ati certat si pe investitii, iar oamenii de afaceri fug din Bucuresti, unde s-au blocat toate proiectele, si transferā sume importante de bani în alte mari orase ale tārii si în Budapesta, Sofia, Belgrad etc.

Ati mintit, ati manipulat, ati furat!

Un experiment politic hidos, fācut pe viata românilor!

Citeşte şi: Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea: „Toţi cei vinovaţi trebuie traşi la răspundere! Încercarea ‘purilor’ de a se extrage din vinovătie este ridicolă!”