Clotilde Armand se plânge că a fost atacată în trafic: „A început să lovească cu pumnii în geam. Guys, nu mă mai intimidaţi!”

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, aflată în conflict cu firma de salubritate cu care primăria are contract, şi tot mai controversată şi în rândul locuitorilor sectorului, susţine miercuri dimineaţă că a fost atacată în timp ce se afla cu maşina în trafic.

09 iun. 2021, 10:08
Clotilde Armand se plânge că a fost atacată în trafic: „A început să lovească cu pumnii în geam. Guys, nu mă mai intimidaţi!”

UPDATE: Reprezentanţii USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă la adresa primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. Aceştia susţin că ea a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici, fapt pentru care a fost hărţuită tot mai agresiv: „filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere”.
„USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1, încă de la preluarea mandatului.

Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere.

Acum, agresiune fizică. În această dimineaţă un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului.

Clotilde Armand continuă însă lupta, având de partea ei toţi oamenii cinstiţi, care luptă pentru o Românie fără hoţie. Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nici o formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nici o excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!”, arată o postare pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Clotilde Armand susţine că un bărbat nervos s-a apropiat de maşina sa, în timp ce era oprită la semafor, şi a început să lovească geamurile autoturismului şi să încerce să deschidă portiera. Primarul a pud deja incidentului eticheta de încercare de intimidare de tip „mafiot” şi spune că a sesizat autorităţile şi şi-a continuat drumul.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, a scris Clotilde pe Facebook.

Clotilde Armand a depus mai multe plângeri la Poliţie

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost dusă, cu o mașină a instituției, marți seara, la o secție de poliție din București.

Clotilde Armand a fost chemată pentru a da declaraţii în cazul plângerilor pe care le-a făcut. Primarul Sectorului 1 a refuzat să discute cu jurnaliştii, iar avocatul care a însoţit-o i-a interzis să vorbească despre dosar.

„Am venit să dau niște declarații la plângerile făcute de mine, în urma unor acțiuni de filare, de hărțuire”, a spus Clotilde Armand.

Armand a fost chemată la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, după ce iniţial primarul Sectorului 1 depusese două plângeri la DNA. Surse judiciare au precizat pentru România Tv că Clotilde Armand ar fi audiată în legătură cu aceste reclamaţii făcute la DNA.

Citeşte şi: Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării: „Trebuie să ajutăm tinerii să vină spre sistemul public. Jumătate din posturile vacante vor fi pentru debutanţi”