Clotilde Armand: „Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins”

Clotilde Armand a anunţat că proiectul pentru reorganizarea Poliţiei Locale Sector 1 a fost aprobat, joi, în şedinţa de Consiliu Local.

25 feb. 2021, 23:50
Clotilde Armand: „Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins”
Clotilde Armand: "Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins"

Clotilde Armand a anunţat că proiectul de reorganizare a Poliţiei Locale Sector 1 a fost aprobat, joi, de Consiliul Local, cu 18 voturi „pentru”. Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, prin acest proiect sunt reduse substanţial funcţiile de conducere din cadrul Poliţiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuţii, sunt comasate activităţile similare şi optimizate activităţile structurilor de ordine publică şi de inspecţie.

Clotilde Armand: Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins

„Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții.

Consiliul Local al Sectorului 1 și-a dat astăzi girul pentru reorganizarea Poliției Locale și pentru eficientizarea activității acestei instituții. În ședința de astăzi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Poliției Locale Sector 1 cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abțineri și 2 voturi împotrivă.
Prin acest proiect, sunt reduse substanțial funcțiile de conducere din cadrul Poliției Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuții, sunt comasate activitățile similare și optimizate activitățile structurilor de ordine publică și de inspecție.

Citeşte şi Clotilde Armand taie şi spânzură: Angajaţii care nu mai au spor de antenă. Banii vor fi investiţi în educaţie şi şcoli!

Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții.”, este mesajul transmis de Clotilde Armand.

„Reorganizarea Poliţiei Locale era o problemă de siguranţă naţională în condiţiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de poliţist făcuseră pact cu Mafia şi aveau o agendă personală, diferită de cea a cetăţeanului. Doresc să le mulţumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetăţeni şi nu împotriva lor. Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Citeşte şi DNA deschide dosar penal si cere documente de la Primăria Sectorului 1. Este vizat contractul făcut de urgenţă de Clotilde Armand, în decembrie, pentru ridicarea gunoaielor