Clotilde Armand îl „toarnă” pe Florin Iordache, care nu purta mască în parlament: „Sper ca Poliţia să-şi facă treaba”

Europarlamentarul USR a publicat miercuri pe pagina sa de Facebook o fotografie din Camera Deputaţilor, în care apare parlamentarul PSD Florin Iordache fără mască, deşi colegii din jurul său aveau toţi acest echipament de protecţie, obligatoriu în spaţiile închise în perioada stării de alertă.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 14:54
Clotilde Armand îl „toarnă” pe Florin Iordache, care nu purta mască în parlament: „Sper ca Poliţia să-şi facă treaba”

Armand a făcut legătura cu incidentul de săptămâna trecută, când Ludovic orban şi mai mulţi miniştri ai cabinetului său au fost fotografiaţi în biroul premierului fără măşti şi fumând, fapt pentru care au fost imediat amendaţi de Poliţie, iar sancţiunile ar fi fost deja achitate.

„Asta e o captură de acum câteva minute din Parlamentul României. Dl deputat PSD Florin Iordache încalcă aici mai multe reguli. Toată lumea poartă mască însă dl Iordache se vrea mai ”deștept”.

În perioada stării de alertă institutită din cauza pandemiei de COVID19 purtarea măștilor în spații închise este obligatorie. Cine nu respectă legea trebuie să plătească. Acum câteva zile Poliția Română i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban pentru că n-au purtat masca. Sper să-și facă treaba și în această situație Politia Romana. Fără alte întrebări.”, a scris europarlamentarul USR pe Facebook.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, încă un atac la Renate Weber, Avocatul Poporului: „A devenit un pro-rus şi un pro-chinez”