Clotilde Armand, ironizată de Adriana Săftoiu: „E ca o şcolăriţă răsfăţată”

Fostul deputat PNL Adriana Săftoiu etichetează drept "melodramă" scandalul din Sectorul 1, dintre primarul Clotilde Armand şi firma de salubritate Romprest, care a făcut ca străzile să arate ca nnişte adevărate gropi de gunoi.

08 feb. 2021, 23:16
Clotilde Armand, ironizată de Adriana Săftoiu: „E ca o şcolăriţă răsfăţată”

Clotilde Armand este implicată în mai multe controverse concomitent, ea fiind atacată şi pentru că a tăiat finanţarea a patru spitale din administrarea primăriei sectorului 1, respectiv Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul de Arşi, Spitalul de Pediatrie Grigore Alexandrescu şi Spitalul de Oftalmologie.

Primarul sectorului 1 a intrat în vizorul fostului deputat PNL Adriana Săftoiu, care a scris pe Facebook că nu este deloc de acord cu metodele folosite de Clotilde Armand şi i-a făcut o descriere ironică.

„Conform programului, mâine de dimineață Romprest ar trebui să ridice tomberonul. L-am scos în fața porții, dar nu știu care va fi deznodământul melodramei. Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o școlăriță răsfățată.

Din 2006 până în 2019, am plătit REBU. După ce a fost scos din sector, am intrat pe regimul Romprest, gratuit. De ce gratuit, l-am întrebat pe fostul fost primar Chiliman, acum ceva ani. Pentru că mulți refuzau să își facă contract cu o firma de salubrizare si își lăsau gunoaiele la margine de bulevard. Si atunci a decis să fie „gratuit” ridicat gunoiul, desi nu era gratuit că era plătit tot de cetățeni prin plata taxelor si impozitelor.

Nimic nu e gratuit, nici măcar rabdarea celor care au votat să se rezolve, nu să se isterizeze”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Clotilde Armand taie fonduri în stânga şi în dreapta

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că „doamnele și domnii” de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau abonamente telefonice de 75 de euro pe lună, pe care le-a reziliat.

„De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică? Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a mai anunţat că „în luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele”.

„Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a conchis Clotilde Armand.

Citeşte şi: Victor Ponta: „CDR nu avea control din afară. În Vlad Voiculescu s-au investit nişte milioane de euro, acum a ajuns la Sănătate, trebuie să scoată banii”