Clotilde Armand, la DNA: Am venit să denunţ suspiciuni de fraudă

Consilierul USR Clotilde Armand se află, miercuri după-amiază, la sediul DNA, ea neoferind detalii, la intrarea în instituţie, legate de prezenţa sa.

06 sept. 2017, 10:41
Clotilde Armand, la DNA: Am venit să denunţ suspiciuni de fraudă

UPDATE: „Nu am fost chemată de nimeni, am venit singură pentru a face o sesizare în privinţă unor suspiciuni de fraudă în Primăria Sectorului 1. Este vorba despre ce am descoperit noi acum în cadrul primăriei. Aceste infracţiuni se soldează cu prejudiciu pentru cetăţenii români. Suspiciunile de fraude continuă şi în prezent, încă nu e nimic dovedit. Nu am sesizat conducerea primăriei, am vrut să fie o anchetă profesionistă, corectă. Deocamdată, nu am nimic împotrivă primarului. A fost un demers personal. Îmi fac datoria că orice cetăţean. Când am informaţii despre o fraudă, vin aici în speranţa că fraudă se opreşte. Sper că primarul va fi foarte fericit că eu mă autosesizez de o posibilă fraudă. Nu-l vizează pe primar. Sunt fapte din cadrul unui serviciu din primărie”, a declarat Clotilde Armand după ce a depus plângerea.

UPDATE. Consilierul local al Primăriei sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a plecat de la sediul DNA. Aceasta a declarat că a venit să denunțe ”suspiciuni de fraudă”, dar fără a face precizări.

”Suspiciuni de fraudă la primăria sectorului 1, soldate cu prejudicii pentru cetățenii români. Nu e nimic dovedit, trebuie să aibă loc o anchetă”, a susținut ea.

Clotilde Armand a ajuns la DNA după ora 13.00 şi a stat la rând la intrarea în sediul instituţiei. Ea a venit singură.
Clotilde Armand nu a oferit detalii jurnaliştilor aflaşi la sediul DNA despre prezenţa ei.