Ce mascaradă! Clotilde Armand s-a deghizat în pompier la incendiul de pe Nordului ca să o vadă presa! Venise în haine de stradă şi a luat echipamentul unui pompier doar ca să „dea bine” pe cameră!

Primarul Clotilde Armand s-a deplasat marţi la locul incendiului devastator de pe Şoseaua Nordului, unde apartamentul de la ultimul etaj al unui bloc din zona VIP a capitalei a luat foc.

11 oct. 2022, 22:55
Ce mascaradă! Clotilde Armand s-a deghizat în pompier la incendiul de pe Nordului ca să o vadă presa! Venise în haine de stradă şi a luat echipamentul unui pompier doar ca să „dea bine” pe cameră!

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la acoperişul unui apartament de tip penthouse de pe Şoseaua Nordului din Bucureşti, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea acestuia, la locul incendiului ajungând şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand şi-a făcut apariţia la faţa locului la aproximativ o oră şi jumătate după izbucnirea incendiului, surprinzându-i pe cetăţenii strânşi în zonă, iar la scurt timp a reuşit să ofere un nou moment penibil.

La fel cum i-a obişnuit pe locuitorii Sectorului 1, dar şi pe restul românilor, Clotilde încearcă de fiecare dată să facă o impresie cât mai bună în faţa presei, pentru a-şi întreţine imaginea de salvatoare a comunităţii.

Primăriţa nu se dă înapoi de la niciun fel de gest, oricât ar fi de penibil, şi arată chiar că are antrenament în acest sens, putând să reacţioneze foarte rapid, atunci când este vorba de imagine, deşi în ce priveşte măsurile concrete nu dă deloc dovadă de acceaşi operativitate.

Citeşte şi: VIDEO Clotilde Armand, prima reacţie după incendiul de pe Şoseaua Nordului: „Cei care au emis autorizaţiile trebuie să plătească. Vom face cercetări şi vom informa opinia publică”

Odată ajunsă la locul incendiului, primăriţa a avut iniţial mari probleme în a fi recunoscută de oricine, atât de pompieri, cât şi de cetăţenii strânşi în zonă.

„Eu sunt primarul. Unde este domnul de la ISU?”, a fost primul lucru pe care l-a spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand imbracata in pompier

Imbracata intr-o pereche de blugi albi si un hanorac portocaliul, Clotilde statea la o distanta de cateva sute de metri de incendiul din apartamentul din nordul capitalei dar a simtit nevoia sa capitalizeze politic momentul. Pentru o secunda a disparut in spatele unei masini de pompieri de unde a iesit apoi cu o casca alba in cap si cu pelerina unui pompier. Toti jurnalistii aflati la fata locului au inghitit in sec cand si-au dat seama la ce moment regizat si penibil asista.

„Pompierii intervin cu dificultate pentru a stinge acest incendiu. Victimele suntem noi, cetățenii. Va trebui să verificăm fiecare autorizație de construcție, de cine a fost dată, cine a emis, iar cei care au făcut-o, să plătească pentru ce s-a întâmplat. Aștept să am ultimul raport. Este exact ce nu ne dorim, un exemplu de urbanism ilegal, urbanism prost înțeles”, a declarat Clotilde Armand.

Mai multe imagini cu momentul jenant cu primarul Clotilde Armand puteti vedea AICI pe site-ul partenerilor nostri Cancan.ro!