Clotilde Armand, nou scandal cu consilierii PNL şi PSD: „Nu s-au prezentat la şedinţa Consiliului Local. Presupuşii mei parteneri de coaliţie au un singur nume: USL”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi acuză pe consilierii PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local unde urma să se discute rezilierea contractului cu Romprest.

23 iul. 2021, 13:36
Clotilde Armand, nou scandal cu consilierii PNL şi PSD: „Nu s-au prezentat la şedinţa Consiliului Local. Presupuşii mei parteneri de coaliţie au un singur nume: USL”

Clotilde Armand i-a acuzat PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local unde pe ordinea de zi era înscris un proiect de hotărâre prin care să fie mandatată primăria în promovarea unei acţiuni de reziliere a contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.

Clotilde Armand: PNL şi PSD nu s-au prezentat astăzi la şedinţa de îndată a Consiliului Local

Citeşte şi Scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Documentul care zdruncină mandatul lui Clotilde Armand

„Presupuşii mei parteneri de coaliţie din primărie au un singur nume: USL. PNL şi PSD nu s-au prezentat astăzi la şedinţa de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se află un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.

Serviciul public de salubrizare este întrerupt deşi legea salubrizării şi regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie.

Nu asta aţi cerut, stimaţi consilieri? De ce nu aţi votat? Ştiu. Sunt prea mulţi bani de pierdut… Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanţelor care ne demonstrează cu subiect şi predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL şi PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă. Voi reveni cu acest punct pe ordinea de zi la fiecare şedinţă”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

Citeşte şi Nouă lovitură pentru Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 a pierdut procesul cu Romprest pe prețurile din 2016-2019

Referitor la starea de alertă sanitară, primarul Sectorului 1 a declarat că aceasta era necesare şi le promite bucureştenilor că se va face curat.

„O sa fie stare de alerta pentru ca este necesara starea de alerta. O sa facem curat in Sectorul 1. Trebuie sa fie o achizitie publica care se va desfasura in 2-3 zile si o sa putem sa avem alt salubrist care va face curat si vom rezolva situatia aceasta de colaps a servicului public. Inca o data, noi nu dorim sa facem apel la alt salubrist, vrem o continuitatate a serviciului public, dar vedem ca nu se poate. Eu nu m-am gandit la niciun operator”, a zis edilul.


loading...