Clotilde Armand răspunde în urma informaţiilor că ar fi pierdut alegerile: „Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanţe judecătoreşti”

Conform unor surse România TV, procurorii au terminat de numărat voturile la alegerile locale şi au constatat faptul că procesul de vot a fost fraudat, Clotilde Armand având mai puţine voturi decât contracandidatul său.

12 mai 2021, 15:46
Clotilde Armand răspunde în urma informaţiilor că ar fi pierdut alegerile: „Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanţe judecătoreşti”

Marcel Ciolacu a declarat miercuri, în urma apariţiei în spaţiul public a informaţiei că primarul sectorului 1 ar fi pierdut de fapt alegerile, că el crede că edilul Clotilde Armand îşi va da demisia, dacă frauda va fi demonstrată.

În primul mesaj de la izbucnirea scandalului, Clotilde Armand susţine că informaţiile apărute miercuri sunt false şi dă asigurări că nu îşi pune problema unei demisii.

„E oficial…dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1.

Clotilde Armand: „Aţi minţit poporul cu televizorul, domnule Ciolacu! Oameni buni, nu-i credeţi!”

Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.

Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.

Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimeniunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit după ce înfiinţarea Comisiei de anchetă privind pandemia a fost respinsă în Parlament: Şi-au bătut joc de oameni. Peste 5300 de decese Covid-19 nu au fost raportate