Clotilde Armand vrea ca operatorii de telefonie şi internet să elibereze stâlpii de cabluri: Dacă nu fac asta, o vom face noi!

Clotilde Armand taie din nou în carne vie. Primarul Sectorului 1 ameninţă că le va transmite adrese oficiale operatorilor de telefonie, internet și televiziune care au cabluri pe stâlpii de beton să îi „elibereze”.

12 apr. 2021, 19:52
Clotilde Armand vrea ca operatorii de telefonie şi internet să elibereze stâlpii de cabluri: Dacă nu fac asta, o vom face noi!

Clotilde Armand vrea ca operatorii de telefonie şi internet să elibereze stâlpii de cabluri. Clotilde Armand a postat pe Facebook o fotografie cu un stâlp din apropierea Primăriei Sectorului 1 care este „sugrumat” de cabluri.

Clotilde Armand vrea ca operatorii de telefonie şi internet să elibereze stâlpii de cabluri: Dacă nu fac asta, o vom face noi!

„Sincer? Mă mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din fața primăriei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situații reprezintă un pericol public și se regăsesc în mai multe zone din sector. Voi înainta către toți operatorii o adresă prin care sunt anunțați că trebuie să elibereze stâlpii. Dacă nu fac asta o vom face noi”, a scris Clotilde Armand în dreptul fotografiei.

Sincer? Mă mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din fața primăriei care este sugrumat de cablurile operatorilor…

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 12 aprilie 2021

Bugetul Sectorului 1 nu a fost parobat. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat miercuri, ședință de Consiliu Local pentru aprobarea bugetului unității administrative pe anul 2021, însă consilierii PNL și PSD nu au votat ordinea de zi a ședinței, astfel că niciunul dintre proiecte nu a mai fost supus la vot.

Consilierii PNL au motivat în discuțiile purtate înaintea votării ordinii de zi că Primăria nu a organizat o dezbatere publica și au invocat încălcări ale legii, scrie Hotnews.ro.

Clotilde Armand a declarat că bugetul a stat în dezbatere publica 3 săptămâni, și a cerut consilierilor PNL să dea un termen clar, cât au nevoie că să studieze și să amendeze bugetul fiindcă nu poate face plati pentru investiții.

Consilierii PSD au cerut mai mulți bani pentru spitale, la ședință participând și managerii spitalelor Grigore Alexandrescu și Oftalmologie care au cerut fonduri. Primarul Clotilde Armand a declarat că s-au dat bani, mai mulți că anul trecut, desi bugetul este unul mai mic, circa 8 milioane lei.

„Primăria este deschisa, rugămintea este să ne grăbim, suntem în aprilie, nu am putut să plătim nicio investiție, sunt investițiile în scoli care trebuie plătite. După doua săptămâni de dezbateri am mai lașat o săptămână. Oamenii ce vor este să votam. Cât vreți să mai dezbatem. (…) Vă propun să lașați campania electorala la o parte și să anunțați de cât timp aveți nevoie să studiați și să amendați bugetul”, a declarat primarul Clotilde Armand în timpul ședinței de Consiliu Local.

Votul pe ordinea de zi a fost următorul: 1 vot împotrivă, 13 abțineri și 12 voturi pentru.

Citeşte şi: Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand, după ce a tăiat bugetul oamenilor vulnerabili din Sectorul 1: Le dă un șut oamenilor amărâți