Clovnul Buratino a ajuns viral pe Tik Tok după ce i-a luat la roast pe cei mai cunoscuți comedianți români: „De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine?”/ „De dimineață”

Comediantul Mădălin Cîrje l-a filmat pe Buratino, un artist stradal din Sibiu, care nu s-a oprit o secundă din glume. Videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

06 mart. 2024, 18:24
Clovnul Buratino a ajuns viral pe Tik Tok după ce i-a luat la roast pe cei mai cunoscuți comedianți români: „De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine?”/ „De dimineață”
Buratino i-a luat la roast pe comedianții români, pe străzile din Sibiu

Un videoclip filmat de comediantul Mădălin Cîrje a devenit viral pe rețelele sociale. Acesta s-a întâlnit cu Buratino, pe care l-a filmat în timp ce a făcut o serie de glume.

Videoclipul a fost postat pe Facebook, unde a strâns aproximativ 50.000 de aprecieri, peste 300 de comentarii și peste 2.000 de distribuiri. Pe pagina de Tik Tok a comediantului, filmulețul a adunat peste 180.000 de likeuri, mai mult de 5.000 de distribuiri și peste 600 de comentarii.

Citește și: Ce a făcut Cătălin Bordea imediat după înmormântarea mamei. Abia acum a dezvăluit: „Am vrut să văd dacă pot”

Dialogul dintre Cîrje și Buratino este unul scurt, dar plin de umor:

Mădălin: Vrem și noi patru baloane… Un balon la început și dacă ne place mai achiziționăm.

Buratino: În formă de?

M: Ce animale aveți?

B: Oricare în afară de tine.

M: Eu aș vrea un cal? Cât costă un cal?

B: Cât vrei tu costă un cal.

M: Bun, am doi lei.

B: Păi da, dar e valoarea ta, vorbeam de valoarea balonului.

M: De cât timp faceți baloane, că vă pricepeți foarte bine?

B: De dimineață”.

@madalincirje Luați la roast în Sibiu pe stradă #comedy #roast #romania #iumor #badjokes #standupcomedy #standup ♬ original sound – Mădălin Cîrje – Stand-up

Citește și: VIDEO! Bogdan de la Ploiești a distrus Gașca Zurli! E pe bune! Manelistul va lansa melodia “Aram sam sam! Guli Guli!” la doar câteva zile după ce trupa favorită a copiilor s-a destrămat definitiv!

Mădălin Cîrje era însoțit de alți comedianți celebri precum Bogdan Drăcea și Popinciuc. Cîrje este câștigătorul sezonului doi al emisiunii Stand-up Revolution, de la Antena 1. Concurentul a făcut parte din echipa lui Dan Badea și a câștigat premiul de 20.000 de euro.