VIDEO! Bogdan de la Ploiești a distrus Gașca Zurli! E pe bune! Manelistul va lansa melodia “Aram sam sam! Guli Guli!” la doar câteva zile după ce trupa favorită a copiilor s-a destrămat definitiv!

La doar câteva zile după ce mai mulți membrii din Gașca Zurli și-au anunțat plecare, iar lumea copiilor s-a cutremurat, Bogdan de la Ploiești se pregătește să dea un tun imens.

06 mart. 2024, 12:06
VIDEO! Bogdan de la Ploiești a distrus Gașca Zurli! E pe bune! Manelistul va lansa melodia “Aram sam sam! Guli Guli!” la doar câteva zile după ce trupa favorită a copiilor s-a destrămat definitiv!
VIDEO! Bogdan de la Ploiești a distrus Gașca Zurli! E pe bune! Manelistul va lansa melodia “Aram sam sam! Guli Guli!” la doar câteva zile după ce trupa favorită a copiilor s-a destrămat definitiv!

Gașca Zurli se cutremură din temelii, după ce trei membri ai trupei au anunțat că se retrag din activitate. După Vero Căliman și Ionuț Varodi, respectiv Fetița Zurli și Bucătărașul Lulu, și Răzvan Marina, cunoscut ca Truli sau Tura Vura a decis să meargă pe un alt drum, separat de colegii săi

Citește și: Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO

În acest context, Bogdan de la Ploiești a văzut o oportunitate uriașă în această situație și se pregătește să dea un tun imens. Celebrul manelist urmează să lanseze propria versiune a melodiei “Aram sam sam! Guli Guli!”, cu care cei de la Gașca Zurli reușeau să bucure milioane de copii.

E drept că melodia lui Bogdan de la Ploiești nu se prea adreseează copiilor, dat fiind că are versuri precum: „Aram sam sam! Guli Guli! Se uită toți mogulii la tine cum dansezi”. Acesta a postat un scurt video în care se aud versurile, însoțite de ritmurile orientale cu care obișnuit.

Oamenii au reacționat rapid în comentarii, făcând analogia cu plecarea celor trei actori din Gașca Zurli: „Dacă tot s-a destrămat Gașca Zulti, știm cine îi ia locul”, „Am făcut o obsesie pentru piesa asta deja”, „Întâi „Baby Shark”, acum Gașca Zurli, chiar sunt curioasă ce mai urmează”, „Noua fetiță Zurli?”, „Acum știm de ce s-au destrămat”.

@bogdandelaploiesti.hazCUM SUNA ?♬ BDLP RARES GULI GULI – BogdanDeLaPloiesti

Vero Caliman, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, după 18 ani în care a dat tot ce a avut mai bun pentru cei mici, pe care i-a bucurat în nenumărate rânduri cu dansurile, cântecele și carisma ei. Anunțul trist a fost făcut chiar de ea, pe rețelele sociale.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent!
Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

În scurt timp, fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, a reacționat. Mesajul ei a fost atât unul de tristețe, cât și de susținere pentru cea care aproape două decenii a fost simbolul trupei pentru copii.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Citește și: Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață frumoasa dansatoare pe manelist