REVOLTĂTOR! Un elev de 12 ani, ABUZAT SEXUAL de colegi. Directorul susţine că a fost o JOACĂ DE COPII

Un elev de 12 ani de la o şcoală din Cluj susţine că a fost abuzat sexual de colegii lui de clasă. Totul s-ar fi întâmplat în vestiarul şcolii. Părinţii s-au plâns directoarei, însă aceasta spune că a fost doar o joacă de copii. Părinţii sunt decişi să depună plângere la poliţie, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 07:28
REVOLTĂTOR! Un elev de 12 ani, ABUZAT SEXUAL de colegi. Directorul susţine că a fost o JOACĂ DE COPII

Un elev de 12 ani din Cluj susţine că a fost abuzat sexual de colegi.

Totul s-a întâmplat în vestiarul Colegiului Tehnic de Construcţii „Anghel Saligny” din Cluj, după ora de sport. Elevul le-a povestit părinţilor că a fost lovit şi abuzat sexual de colegii lui de clasă. Băiatul este afectat de cele întâmplate şi refuză să mai meargă la şcoală.

„Copilul meu a fost bătut la şcoală. I s-a furat sandwichul, banii şi mai mult decat atât au încercat să îl forţeze să îi pună p*****l pe faţă, 4 sau 5 copii. Am încercat să vorbesc cu domnul director, domnul diriginte. Au zis că li se pare o joacă de copii, că nu a fost ceva serios”, a declarat tatăl copilului.

Citeşte şi: Dezvăluiri incredibile despre violatorul jurnalistei din Capitală

Reprezentanţii inspectoratului Şcolar au deschis o anchetă în acest caz, iar până luni conducerea şcolii trebuie să răspundă la acuzaţiile aduse de părinţi.

„Şcoala a făcut conform procedurilor o comisie de anchetă. Când vom vedea raportul vom putea să dicutăm în amănunt. Din primele date pe care le avem lucrurile sunt departe de afirmaţiile care sunt făcute”, a declarat Valentin Cuibus, inspector şcolar general ISJ Cluj.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL. Elevă răpită de la moaştele Sf. Parascheva, OBLIGATĂ să cerşească în Capitală

Părinţii cer ca băiatul lor să fie transferat la o altă şcoală, iar în zilele următoare vor depune plângere la poliţie.