CM 2014: Lovitură GREA pentru Germania. Un jucător ESENŢIAL, transportat DE URGENŢĂ la spital

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Bastian Schweinsteiger, mijlocaşul selecţionatei Germaniei, a fost transportat cu elicopterul la spital, pentru un control medical, a confirmat Federaţia germană de fotbal (DFB) duminică, în ajunul partidei cu Portugalia, din cadrul Grupei G a Cupei Mondiale 2014.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 14:42
CM 2014: Lovitură GREA pentru Germania. Un jucător ESENŢIAL, transportat DE URGENŢĂ la spital

CM 2014. Fotbalistul, în vârstă de 29 ani, a părăsit cantonamentul german de la Santo Andre la bordul unui elicopter, care l-a transportat până la Eunapolis, oraş aflat la 60 km distanţă. Conform presei braziliene, jucătorul lui Bayern Munchen a încasat o lovitură la piciorul drept, vineri în timpul antrenamentului, resimţind apoi dureri în timpul şedinţei de pregătire de sâmbătă.

Versiunea Federaţiei germane este, însă, uşor diferită, DBF susţinând că Schweinsteiger s-a deplasat la spital pentru un RMN, ‘însă nu este vorba de o nouă accidentare’, conform ataşatului de presă Jens Grittner.

Bastian Schweinsteiger (102 selecţii, 23 goluri) s-a confruntat anterior cu probleme la un genunchi, iar începând din 10 mai a avut doar o scurtă apariţie în naţionala Germaniei, la amicalul cu Armenia (6-1), disputat pe 6 iunie.

Alţi doi jucători din lotul german au acuzat probleme fizice înaintea plecării către Brazilia, portarul Manuel Neuer şi căpitanul Philipp Lahm, însă ambii sunt refăcuţi pentru partida de debut la Mondialul 2014.