CM 2018. Mondialul, transmis ilegal la tv. Sfidare incredibilă a unui post de televiziune

Publicat: Joi, 12 Iulie 2018 10:22 // Actualizat: Joi, 12 Iulie 2018 10:24 // Sursa: romaniatv.net

CM 2018. FIFA va acţiona în instanţă un post TV care ar transmite ilegal meciurile de la Cupa Mondială de fotbal 2018 din Rusia.

CM 2018. Postul în cauză este BeoutQ, care îşi are sediul în Arabia Saudită. "FIFA a angajat un avocat pentru a demara acţiunea în instanţă în Arabia Saudită şi este în legătură cu alţi deţinători de drepturi sportive care au fost afectaţi şi care vor să-şi apere interesele. FIFA îndeamnă autorităţile din Arabia Saudită şi din alte ţări să sprijine lupta împotriva pirateriei TV'', se arată într-un comunicat al organismului sportiv.

BeoutQ a apărut la scurt timp după ce Arabia Saudită a oprit emisiunile reţelei BeIN, din Qatar, ca urmare a tensiunilor diplomatice dintre cele două ţări. BeIN deţine drepturile pentru Cupa Mondială şi pentru alte evenimente sportive pentru Orientul Mijlociu şi nordul Africii.

CM 2018. Autorităţile saudite au respins acuzaţia că BeoutQ ar transmite de pe teritoriul său şi că ar avea vreo legătură cu acest post TV. Totuşi, opiniile exprimate la acest post sunt în mod vădit pro-saudite şi anti-qatariote, ceea ce-i face pe mulţi să creadă că postul funcţionează cu îngăduinţa autorităţilor. Pe lângă meciurile de la CM 2018, BeoutQ transmite şi turneul de tenis de la Wimbledon pentru care, de asemenea, nu are drepturi.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
BeIN Sport BeoutQ Campionatul Mondial de Fotbal CM 2018 drepturi tv CM 2018
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H