CM 2018. The Simpsons au prezis de acum 20 de ani finala Cupei Mondiale din Rusia. Cine vor lupta pentru trofeu VIDEO

CM 2018. În momentul de faţă este acceptat de aproape toată lumea faptul că serialul The Simpsons poate prezice viitorul.

27 iun. 2018, 08:02
CM 2018. The Simpsons au prezis de acum 20 de ani finala Cupei Mondiale din Rusia. Cine vor lupta pentru trofeu VIDEO

CM 2018. Numai în ultima vreme, în urma unor preziceri mai vechi apărute în seriale, s-au adeverit alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA sau cumpărarea canalelor Fox de către Disney. De asemenea a prezis finala masculină la curling de la Jocurile Olimpice de Iarnă, unde SUA a câştigat cu greu în faţa Suediei.

În aceste condiţii, nu trebuie neglijată predicţia despre Campionatul Mondial de Fotbal. Cel mai mult se vor bucura fanii Mexicului şi Portugaliei, ale căror naţionale vor juca finala. Asta se spune într-un episod difuzat în 1997 şi intitulat „Familia cartuşelor”.

Deși episodul nu menționează anii în care aceste reprezentative au jucat finala, fanii din ambele țări consideră că există indicii care înclină spre această ediţie a Mondialelor. În acest sens, ziarul portughez Eco scrie că episodul pare să facă referire la recentul scandal sexual din lotul Mexicului, de dinaintea turneului final, când mai mulţi jucători au fost filmaţi la un party cu prostituate.