CM 2018. Un român s-a sinucis după înfrângerea Argentinei la Cupa Mondială. Tânărul era fan înfocat al lui Messi

CM 2018. Alex Dinu, un român rezident în India, s-a sinucis după meciul pierdut de naţionala Argentinei în faţa Croaţiei, scor 0-3, în grupa D a Campionatului Mondial de Fotbal.

26 iun. 2018, 06:01
CM 2018. Un român s-a sinucis după înfrângerea Argentinei la Cupa Mondială. Tânărul era fan înfocat al lui Messi

CM 2018. Alex a dispărut de acasă imediat după ce Argentina a pierdut meciul, iar mama sa a descoperitcă acesta lăsase un bilet de adio. Fan înfocat al lui Lionel Messi, tânărul de 30 de ani lucra ca și contabil la o firmă și le-a spus colegilor, înaintea meciului cu Croația, că Argentina va câștiga, iar Messi va marca.

L-am văzut când se uita la meci, era ora 11.30 PM, Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde Argentina„, a spus Alexandru, tatăl lui Dinu. Familia sa a realizat că Alex lipsea atunci când mama sa a intrat în camera lui la ora 5.30 vineri dimineața și a văzut că fiul ei nu era acolo. Apoi și-a trezit soțul. „Când am căutat prin camera lui, am găsit bilețelul în care își anunța sinuciderea„, a spus tatăl său, care a alertat imediat poliția. Au mai fost găsite în camera sa un tricou al Argentinei și un telefon mobil cu o carcasă care îl înfățișa pe Messi.

Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moarte…Nimeni nu e responsabil de moartea mea„, a scris Alex în biletul de adio.

Ulterior, cadavrul lui Alex Dinu a fost descoperit plutind pe râul Meenachil. Tânărul locuia împreună cu familia în orașul indian Arumanoor, din statul Kerala. Tată său era român, iar mama indiancă.