CM de gimnastică: Larisa Iordache a câştigat medalia de bronz la sol

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, medalia de bronz, iar Sandra Izbaşa s-a clasat pe locul 7, în finală la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia). Delegaţia României încheie participarea cu o singură medalie.

06 oct. 2013, 15:05
CM de gimnastică: Larisa Iordache a câştigat medalia de bronz la sol

Larisa Iordache a intrat a patra în concurs, fiind notată cu 14.600, cu care a câştigat medalia de bronz, scrie Mediafax.

La rândul său, Sandra Izbaşa a intrat a şasea în finală, exerciţiul ei primind nota 13,733, după ce a căzut la ultima diagonală, clasându-se pe locul 7.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmată pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) şi de Larisa Iordache.

Delegaţia României a încheiat participarea la CM din Belgia cu următoarele rezultate: Marius Berbecar – locul 7 la sărituri şi locul 6 la paralele, Larisa Iordache – locul 4 la individual-compus, locul 7 în finală la bârnă şi medalie de bronz în finală la sol, Sandra Izbaşa – locul 7 în finală la sol.

La CM de la Antwerp au luat startul 410 gimnaşti (269 băieţi şi 141 fete), acordându-se medalii în finalele pe aparate şi la individual-compus.

La ediţia din 2011 a Campionatelor Mondiale, România nu a câştigat nicio medalie, după 30 de ani de la o contraperformanţă similară.


loading...