CNADNR: Avem autoutilaje şi echipamente de deszăpezire pe toată reţeaua de drumuri naţionale din Brăila

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) informează printr-un comunicat de presă că are asigurate autoutilaje și echipamente de deszăpezire pentru toată rețeaua de drumuri naționale din județul Brăila. Un contract de prestări servicii de întreținere pe timp de iarnă a fost semnat în luna septembrie cu firma Tancrad.

28 dec. 2014, 16:59
CNADNR: Avem autoutilaje şi echipamente de deszăpezire pe toată reţeaua de drumuri naţionale din Brăila

CNADNR SA dezminte informaţiile apărute în mass media conform cărora în județul Brăila încă nu au fost atribuite contracte de deszăpezire şi spune că are asigurate autoutilaje şi echipamente de deszăpezire pe toată reţeaua de drumuri naţionale din județul Brăila.

„Menţinerea unei viabilităţi corespunzătoare pe timpul iernii 2014 – 2015, se va face atât prin autoutilajele din dotare cât şi cu autoutilajele deţinute de operatorii economici. Menționăm că pentru județul Brăila în luna septembrie a fost semnat contractul de prestări servicii de întreținere pe timp de iarnă cu firma Tancrad care dispune de 13 autoutilaje ATB (cu răspânditor și lamă), 3 încărcătoare și 2 Unimoguri”, se arată în comunicat.

De asemenea, pentru județul Brăila, CNADNR SA dispune de 3 autofreze, 2 Unimoguri și 2 buldoexcavatoare cu care acționează în situațiile de urgență.