CNADNR cumpără peste 13.000 de parazăpezi pentru iarnă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale organizează licitaţie pentru achiziţionarea cantităţii de 13.100 bucăţi panouri parazapezi, valoarea estimată a contractului, fără TVA, fiind de aproape 2,424 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat de CNADNR, pe sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 13:54
CNADNR cumpără peste 13.000 de parazăpezi pentru iarnă

Procedura va fi licitaţie deschisă, iar criteriul pe baza căruia va fi atribuit contractul îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, iar durata va fi de 45 de zile de la data atribuirii acestuia.

Finanţarea contractului o reprezintă veniturile proprii pentru întreţinere.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 octombrie, ora 9.00, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face până pe 22 octombrie, ora 9.00. Tot pe 22 octombrie, ora 10.00, se vor deschide ofertele.

Beneficiarul contractului va fi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, panourile urmând să ajungă în districtele Bacău, Bârlad, Botoşani, Focşani, Tecuci, Iaşi, Piatra Neamţ şi Suceava.


loading...