CNADNR, obligat să plătească DAUNE de un MILION de EURO unei tinere care şi-a pierdut o mână într-un accident

Decizie fără precedent în România. Compania Naţională De Autostrăzi Şi Drumuri Naţionale din România este obligată să plătească daune de un milion de euro unei tinere care şi-a pierdut o mână într-un accident rutier. Fata a rămas fără braţul drept după ce portiera a fost străpunsă de un parapet deteriorat.

RomaniaTV.net
26 oct. 2013, 09:42
CNADNR, obligat să plătească DAUNE de un MILION de EURO unei tinere care şi-a pierdut o mână într-un accident

O tânără a ajuns de urgenţă la spital a două zi de Crăciun, în 2006, după ce maşina în care se afla s-a lovit violent de un parapet. Tânăra se îndrepta cu prietenul ei spre Brasov în momentul în care o maşină a intrat pe contrasens. Iubitul ei a încercat să evite impactul cu automobilul banda lor, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în parapetul metalic de pe marginea drumului care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi a lovit fata în mână. După mai multe investigaţii medicale, tânăra s-a ales cu braţul amputat.

Potrivit România TV, în urma cercetărilor s-a stabilit că vinovăţia accidentului aparţine reprezentanţilor de la CNADNR care sunt acum obligaţi să plătească daune de un milion de euro.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în recurs.

Citeşte şi: CNADNR, obligat să plătească DESPĂGUBIRI unei familii din Brăila din cauza unui accident