CNAIR: Au fost depuse cinci oferte pentru centura ocolitoare a Bârladului

Cinci oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia centurii ocolitoare a Municipiului Bârlad, proiect în valoare de 156 milioane de lei, fără TVA.

RomaniaTV.net
29 nov. 2017, 16:14
CNAIR: Au fost depuse cinci oferte pentru centura ocolitoare a Bârladului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat încheierea perioadei de depunere în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) a ofertelor din cadrul procedurii de achiziție publică a contractului „Proiectare și execuție Varianta de ocolire a Municipiului Bârlad”.

Ofertele au fost depuse de Asocierea ARCADA COMPANY S.A. – LEMACONS SRL – CITADINA 98 SA – VEGA 93 SRL -TRAMECO SA, Asocierea COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A. – COPISA CONSTRUCTII SRL, Asocierea SPEDITION UMB S.R.L. – TEHNOSTRADE SRL – CONSITRANS SRL, Asocierea TEHNIC ASIST S.R.L. – TASS INFRA LOGISTIC SRL şi TIRRENA SCAVI SPA.

Potrivit CNAIR proiectul prevede construirea unei centuri de 11,28 kilometri care să ocolească oraşul pe la est, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad spre Vaslui).

Contractul are o durată de proiectare de opt luni şi o durată de construcţie de 22 de luni, de la data semnării contractului. Garanţia pentru acest proiect va fi de minimum 60 de luni, cu posibilitaea de prelungire până la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare.

Citeşte şi CNAIR a primit opt oferte pentru secţiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Piteşti, contract de 1,83 miliarde lei fără TVA