CNAIR, pregătită să cheltuiască 4,38 milioane lei pentru paza secţiei de autostrăzi

Publicat: Duminică, 25 Martie 2018 14:29 // Actualizat: Duminică, 25 Martie 2018 14:40 // Sursa: romaniatv.net

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona servicii de pază pentru secţia de autostrăzi, contract cu o valoare de până la 4,38 milioane lei, fără TVA, pentru 21 de luni, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Frecvenţa şi valoarea contractelor ce vor fi atribuite în cadrul acordului cadru este de minimum un contract subsecvent pe an, iar valoarea, fără TVA, a celui mai mare contract subsecvent, este de 2,5 milioane lei.

Valoarea minimă, fără TVA, a acordului cadru este de 2,76 milioane lei, iar valoarea maximă, fără TVA, este de 4,38 milioane lei. Garanţia de participare este de 24.000 lei, iar garanţia de bună execuţie este de 10% din valoarea contractului subsecvent, fără TVA, informează news.ro.

Citeşte şi Mii de tone de material antiderapant şi sute de autoutilaje pe drumurile înzăpezite

”Ofertantul va demonstra că a prestat, în ultimii trei ani, servicii similare a căror valoare cumulată a fost de minimum 1,2 milioane lei, fără TVA, la nivelul unui/mai multor contracte”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 aprilie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 aprilie. Data limită de evaluare a ofertelor este 27 august.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H