Mii de tone de material antiderapant şi sute de autoutilaje pe drumurile înzăpezite

Publicat: Duminică, 21 Ianuarie 2018 12:27 // Actualizat: Duminică, 21 Ianuarie 2018 12:27 // Sursa: romaniatv.net

Lucrătorii de la întreţinerea autostrăzilor şi drumurilor naţionale au acţionat, în ultimele 12 ore, cu 894 de autoutilaje şi peste 5.236 tone de material antiderapant, pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din România, a anunţat duminică Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)

CNAIR precizează că toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi este deschisă circulaţiei. În 16 judeţe, duminică se circulă în condiţii de ceaţă şi nu este niciun sector de drum naţional sau autostradă închis ori cu circulaţia îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice din România. Toate direcţiile regionale ale companiei sunt mobilizate şi intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă, acolo unde se impune.

CNAR avertizează conducătorii auto că în prezent se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj şi Prahova.

De asemenea, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarna şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. sau pe site-ul CNAIR şi pe paginile de Facebook şi Twitter ale companiei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autoutilaje CNAR drumuri înzăpezite material antiderapant
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 ian 13:08
Răspunde | Votează email 0 email
Damian Ancu
În afară de "meteorologi de ninsori și viscol" avem meteorologi și pentru tornade, ploi, trăznete etc.?
1
EUR
4.7340
RON
16 Jul
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H