CNATDCU votează astăzi rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă şi Florentin Pandele

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) se va întruni miercuri pentru a discuta și vota rapoartele de analiză ale comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor de doctorat ale fostului ministru de Interne, Petre Tobă și primarului orașului Voluntari, Florentin Pandele, potrivit Agerpres.

06 sept. 2016, 06:42
CNATDCU votează astăzi rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă şi Florentin Pandele

Comisia din cadrul CNATDCU care a analizat lucrarea de doctorat a lui Petre Tobă a decis că acesta nu a plagiat, declara săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei.

Universitatea de Apărare „Carol I” propunea, în punctul de vedere trimis CNATDCU, menținerea titlului de doctor în cazul lui Tobă. De asemenea, comisia de specialitate a CNATDCU care a verificat teza lui Florentin Pandele a luat o decizie similară, respectiv menținerea titlului de doctor, anunța purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației.

CITEŞTE ŞI: Vicepreşedintele CNATDCU, Marius Andruh: Nouă ne e clar ce e doctoratul şi când se încearcă să se treacă pe sub lege