CNMR salută mandatul şi obiectivele noului preşedinte al Academiei Române şi vicepreşedinte CNMR, Ioan Aurel POP

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) anunță cu mândrie succesul pentru lumea academică prin alegerea academicianului Ioan Aurel Pop în funcția de Președinte al Academiei Române, cel mai înalt for științific al României.

RomaniaTV.net
06 apr. 2018, 09:32
CNMR salută mandatul şi obiectivele noului preşedinte al Academiei Române şi vicepreşedinte CNMR, Ioan Aurel POP

CNMR anunță SUSȚINEREA pentru progamul și obiectivele propuse de noul Președinte al Academiei Române ținând cont de atitudinea proactivă și meritorie din funcția de Vicepreședinte al CNMR, din partea Consorțiului Universitaria.

Toate organizațiile membre CNMR în diversitatea și unitatea lor își afirmă sprijinul pentru Ioan Aurel Pop și îl asigură de întreagă colegialitate și expertiză în această nouă funcție, atât de importantă în anul dedicat celebrării Centenarului lui 1 Decembrie 1918.

„În acest moment CNMR dar mai ales România a primit una dintre cele mai bune vești. Alegerea lui Ioan Aurel Pop în fruntea Academiei aduce speranță colegilor din CNMR și românilor că România se va trezi din starea de letargie și acceptare a unui fatalism așa zis tolerant față de jignirile și agresivitatea unor state precum Ungaria. În calitate de Președinte CNMR mă simt onorat să văd un coleg și un prieten la o vârstă atât de fragedă la conducerea Academiei Române. Ioan Aurel Pop a fost una dintre puținele personalități care au reacționat la inițiativă CNMR de condamnare a mesajului Președintelui UDMR cu privire la 1 Decembrie 1918 și nu numai”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.