CNSC opreşte licitaţia Metrorex pentru consultanţă la extinderea reţelei

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis, luni, suspendarea licitaţiei organizate de Metrorex pentru servicii juridice la exproprierea imobilelor necesare extinderii reţelei de metrou, contract de peste 38 milioane lei, după ce procedura a fost contestată de două case de avocatură.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 12:01
CNSC opreşte licitaţia Metrorex pentru consultanţă la extinderea reţelei

Consiliul a decis suspendarea procedurii de atribuire, până la soluţionarea pe fond a contestaţiei formulate faţă de documentaţia de atribuire de către casele de avocatură Boştină&Asociaţii şi Popovici, Niţu&Asociaţii.

Licitaţi a fost iniţiată în urmă cu două săptămâni pentru servicii avocaţiale de consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti, în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare extinderii şi/sau modernizării reţelei de metrou. Valoarea estimata a contractului, fără TVA, se ridică la 38,1 milioane lei.

Acordul-cadru va fi încheiat pe o perioadă de patru ani, pentru exproprierea a 804 imobile proprietate de stat şi 1.206 imobile proprietate privată.