Coadă interminabilă la shaorma gratis. Băcăuanii au stat în ploaie ore bune, cu ocazia deschiderii unui nou restaurant fast-food

Băcăuanii au format o coadă imensă la deschiderea unei shaormerii, în Piața Centrală din Bacău, pentru a primi shaorma gratis.

06 apr. 2023, 22:24
Coadă interminabilă la shaorma gratis. Băcăuanii au stat în ploaie ore bune, cu ocazia deschiderii unui nou restaurant fast-food
Zeci de oameni au stat la coadă, în ploaie, pentru o shaorma gratis

Shaormeria Băneasa a deschis un nou restaurant în Bacău, iar cu această ocazie, de la ora 12.00 la 18.00 băcăuanii au primit shaorma gratis. La inaugurare a participat și Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, conform ziaruldebacau.ro.

Vloggerul și-a anunțat fanii cu câteva zile înainte că toți cei care vin la restaurant în primele ore de la deschidere vor primi o shaorma gratis.

Citește și: Vești bune pentru locuitorii Bucureștiului! Se deschide Shaormeria Băneasa Domino

Vestea s-a răspândit rapid, iar zeci de băcăuani au stat la coada interminabilă, chiar dacă afară ploua. E bine de știut că Dorian participă la toate deschiderile brandului.

Shaormeria Băneasa este unul dintre cele mai cunoscute branduri din rândul lanțurilor de restaurante fast-food. În 2021, a fost deschisă prima shaormerie în sistem de franciză și a cunoscut o expansiune rapidă până la acest moment.

Citește și: Cozi uriaşe la shaorma gratis! Tzancă Uraganu şi-a deschis şaormerie şi a făcut cinste duminică. Cât costă de luni „shaorma de berbecuţ”

Și în toamna anului trecut, Dorian Popa le-a oferit oamenilor 3.000 de shaorma gratuit. Atunci, primii clienţi au venit înainte de ora 11 şi au spus că nici măcar nu au luat micul-dejun, tocmai pentru a gusta din preparatul de tip fast-food.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spunea oamenilor cum va fi shaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, recomanda Dorian Popa.