Cozi uriaşe la shaorma gratis! Tzancă Uraganu şi-a deschis şaormerie şi a făcut cinste duminică. Cât costă de luni „shaorma de berbecuţ”

După Dorian Popa, a venit rândul lui Tzancă Uraganu să intre pe piaţa fast-food-ului. Manelistul şi-a deschis o shaormerie în buricul târgului, în apropiere de Piaţa Victoriei, iar la inaugurare a dat shaorma gratis tuturor doritorilor.

05 dec. 2022, 14:55
Cozi uriaşe la shaorma gratis! Tzancă Uraganu şi-a deschis şaormerie şi a făcut cinste duminică. Cât costă de luni „shaorma de berbecuţ”
Cozi uriaşe la shaorma gratis oferită de Tzancă Uraganu cu ocazia deschiderii shaormeriei La Tzancă

UPDATE: De luni, după promoţia de duminică, shaormele lui Tzancă Uraganu, de pui şi berbecuţ, costă între 21 şi 23 de lei, iar shaorma vegetariană costă 14 lei.

„Shaorma la Tzancă” există, pentru moment, în două oraşe, Bucureşti şi Ploieşti, dar dacă businessul va merge conform aşteptărilor, artistul are de gând să se extindă.

Tzancă Uraganu a oferit shaorma gratis la inaugurarea shaormeriei sale

Sute de oameni au stat la cozi uriașe în Capitală pentru a mânca shaorma gratis, scrie cancan.ro. Iar amatorii de fast-food s-au bucurat nu doar de o shaorma gratis, dar şi de prezenţa patronului care şi-a făcut apariţia într-o maşină de lux şi care le-a şi cântat fanilor… ai săi sau ai şaormei sale.

Singurul inconvenient al evenimentului a fost faptul că bucătarii au cam întârziat, iar concurenţa de peste stradă a profitat de foamea celor care se aşezaseră la coadă.

Citeste si Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO

La eveniment au fost prezenţi şi Alex Velea, dar şi Anda Adam.

Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a anunţat Tzancă Uraganu cu o zi înainte de deschidere.

Poliţiştii au fost prezenţi la faţa locului pentru a se asigura că nu sunt incidente.

Dorian Popa şi-a deschis şi el shaormerie

În urmă cu aproximativ două luni, Dorian Popa a anunțat că a „scos” pe piață o shaorma personalizată, care poartă numele unei celebre replici de-ale sale, și anume „Hâtz”. Produsul a fost împărțit admiratorilor săi în mod gratuit, într-un număr limitat. Shaormeriile lui Dorian Popa se găsesc deocamdată în Capitală şi în Constanţa.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum va fi şaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu„, recomandă Dorian Popa.

Citeste si Șeful ANPC vrea ca toate ingredientele mâncărurilor să fie trecute în meniurile restaurantelor: „Ciorba de burtă să se ştie din ce burtă e făcută. Să ştim ce înseamnă shaorma cu de toate”