Coadă la îmbrăţişări şi pupături cu Paleologu la întâlnirea femeilor din PDL

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a fost asaltat, sâmbătă, de femeile democrat-liberale, care l-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat cu el, unele dintre ele notându-şi chiar pe mână numărul lui de telefon.

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 11:01
Coadă la îmbrăţişări şi pupături cu Paleologu la întâlnirea femeilor din PDL

„Domnule Paleologu, n-aţi fost aşa pupat de femei de când sunteţi! Atâtea femei n-aţi avut niciodată!”, i-a spus o democrat-liberală lui Paleologu, în timp ce acesta zâmbea şi se fotografia şi se îmbrăţişa cu participantele la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL.

În celălalt capăt al holului din Palatul Parlamentului unde se ţine reuniunea femeilor PDL, Elena Udrea era şi ea asaltată de colegele sale de partid, venite din toată ţara, care au îmbrăţişat-o şi au făcut fofografii cu aceasta.

Theodor Paleologu a precizat că nu a concurat cu Elena Udrea la îmbrăţişări cu femeile din PDL.

„Cum pot să concurez eu cu ea?”, a spus Paleologu, după ce le-a dat şi numărul de telefon unora dintre reprezentantele PDL.

Unele dintre acestea şi-au notat pe mână numărul de telefon al lui Paleologu.

El a precizat că a venit la reuniunea femeilor din PDL din politeţe faţă de două femei care au fost alături de el şi l-au susţinut la Convenţia Naţională a partidului, respectiv Nicoleta Stan şi Andreea Paul Vass.