Coafuri elegante pentru păr împletit

Părul împletit va fi întotdeauna la modă, mai ales când poţi alege între diferite stiluri – chic, rebel, casual, idilic, romantic – cu care să te joci, în funcţie de dispoziţie, de ocazie şi, bineînţeles, de lungimea pletelor tale. Aruncă o privire pe galeria foto şi alege stilul care ţi se potriveşte.

RomaniaTV.net
27 mart. 2014, 15:11
Coafuri elegante pentru păr împletit

Pe podiumul prestigiosului New York Fashion Week, precum si la ultimele evenimente mondene din strainatate (inclusiv pe covorul rosu la ceremonia de decernare a premiilor Oscar), cositele impletite au defilat in toata splendoarea lor, in coafuri indraznete si elaborate sau, dimpotriva, romantice si delicate. Tocmai aceasta grozava versatilitate ii confera parului impletit atata popularitate – nu exista ocazie sau eveniment la care un hair-stylist priceput sa nu-ti poata completa perfect tinuta cu o coafura pe masura.

Vestea buna este ca acum poti gasi pe internet nenumarate site-uri care ofera tutoriale si indrumari pas-cu-pas despre cum sa-ti creezi singura o impletitura moderna. Pentru inceput, cat esti inca incepatoare in arta impletirii parului, poti incerca o impletitura frantuzeasca simpla. Odata ce ai invatat principiile de baza ale tehnicilor de impletire, vei putea crea impletituri mai complicate, precum „laptareasa“ („milkmaid“), „coada de peste“ („fishtail“) si „os de hering“ („herringbone“).

Diverse stiluri, diverse lungimi

Stilul de impletitura depinde in primul rand de lungimea parului tau si de imaginea pe care vrei sa ti-o creezi. Exista nenumarate stiluri de impleti parul, astfel ca vei avea de unde sa alegi.

Articol integral pe curademiere.ro.