Coafuri rapide şi spectaculoase pentru părul umed

Coafurile pe părul umed câştigă tot mai multa popularitate, iar cu ajutorul lor puteţi avea un look perfect chiar şi atunci când doar ieşiţi de la duş şi nu aveţi timp pentru a usca părul.

16 sept. 2014, 06:55
Coafuri rapide şi spectaculoase pentru părul umed

Astazi va prezentam trei coafuri rapide si usoare pentru parul ud, care pot fi utilizate pentru diferite ocazii – de la o plimbare cu prietenii la o intalnire importanta. In plus aceste idei de coafuri arata la fel de bine atat pe parul umed cat si pe parul deja uscat, scrie BEWOMAN.RO.

Coc si coada

Daca sunteti in cautarea unui aspect mai neglijent, acest stil care combina atat cocul cat si coada este alegerea perfecta pentru dvs. Aceasta coafura este potrivita pentru relaxarea dupa-amiaza la piscina sau o iesire cu prietenii. In primul rand trebuie sa prindeti parul intr-o coada, apoi trageti o parte din par intr-un coc, lasand firele de par de la capete sa cada liber.

Coafura Twisted

Aceasta idee este perfecta pentru a avea o coafura eleganta pe parul umed. Impartiti parul in directii individuale si rasuciti-le suprapuse pana se formeaza un fel de impletitura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.