Coafuri simple in functie de forma fetei

Orice coafura poate arata fantastic daca a fost aleasa corespunzator cu forma fetei. Alege coafuri simple in functie de forma fetei. Vei pune astfel in valoare punctele forte si vei distrage atentia de la cele care te dezavantajeaza.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 06:23

Coafuri simple pentru fata ovala

Daca fata ta este mai lunga decat lata, iar linia maxilarului este aproape egala cu linia parului care este usor rotunjita, sa stii ca ai fata ovala si esti norocoasa, pentru ca poti alege dintr-o gama variata de coafuri simple. Tot ce trebuie sa urmaresti este sa nu accentuezi alungirea fetei.

Incearca o coafura bob, sau o coafura simpla cu straturi subtile pana la umar – aceasta din urma va da volum parului. Daca vrei sa iti pastrezi lungimea parului, poti incerca bretoanele oblice – arata absolut fantastic pe fetele ovale, echilibrand formele fara a fie necesara scurtarea lungimii parului.

Coafuri simple pentru fata in forma de inima

Daca fata ta este mai larga la coada parului si la tample, ai barbia mica si ingusta, fruntea si pometii proeminenti, sa stii ca ai fata in forma de inima. Tu ar trebui sa alegi coafuri simple care accentueaza conicitatea fetei sau sa echilibreze forma acesteia prin alungirea partii inferioare a fetei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.