Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, cea mai cunoscută organizaţie a societăţii civile care apără valorile naţionale

80% dintre români vor o organizație puternică și independența în societatea civilă care să reunească mediul academic, sindical, patronal în relația cu Președintele, Parlamemtul, Guvernul, arată un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS, în perioada 23 iunie - 1 iulie 2018.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 18:40
Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, cea mai cunoscută organizaţie a societăţii civile care apără valorile naţionale

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR), cea mai mare organizație din România, se bucură de o încredere largă din partea populației: 70 la sută dintre românii care au auzit de CNMR u încredere în această organizaţie.

CNMR este o organizație care este formată din principalele sindicate, patronate, universități, CCIR, organizațiile profesionale din România, personalități ale culturii, științei, securității și mediului de afaceri românesc.

Notorietatea crescută a CNMR – 20 la sută dintre români au auzit de CNMR – face din această organizaţie cea mai cunoscută din domeniul apărării valorilor naţionale.

content-image

content-image

content-image

Metodologie:

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă în România, neinstitutionalizată, în vârstă 18 ani şi peste;

Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste;

Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat;

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3,0% la un nivel de încredere de 95%;

Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților;

Validarea eşantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS;

Sondajul de tip omnibus CURS a fost realizat în perioada 23 iunie – 1 iulie 2018.


loading...