Cobra Tate și Lidia Buble, surprinşi în ipostaze tandre. Cuplu-bombă în showbiz FOTO

Cobra Tate şi Lidia Buble au petrecut ore bune împreună în oraş. Cei doi au stat la aceeași masă, au râs, au glumit și s-au simţit excelent unul în compania celuilalt.

08 mart. 2021, 09:33

Cobra Tate și Lidia Buble, surprinşi în ipostaze tandre. Artista, care s-a despărțit în urmă câteva luni de Răzvan Simion, s-a întâlnit în oraş cu nimeni altul decât cu Cobra Tate, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Cei doi au petrecut ore bune împreună.

Cobra Tate și Lidia Buble, surprinşi în ipostaze tandre

Cei doi au venit și au plecat separat, ceea ce poate induce ideea ca nu au vrut să fie suprinși împreună în afara restaurantului de lux. Artista a ales o ținută extrem de elegantă pentru întâlnirea cu Cobra Tate. Aceasta a purtat o rochie neagră, în bretele, peste genunchi, ținuta fiind combinată cu o haină în aceeași nuanță, împreună cu o pălărie la care nu a vrut să renunțe nici în interiorul restaurantului. Martorii din restaurant au precizat pentru SpyNews că în tot timpul pe care l-au petrecut împreună, Lidia Buble și Andrew Tate au fost foarte zâmbitori, se uitau galeși unul la altul și păreau că se bucură nespus de timpul petrecut împreună.

Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia Buble. S-a întâmplat în direct!

Nu l-a uitat pe Răzvan Simion

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”


loading...